adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Al Nassr! VIDEO | Cristiano Ronaldo a marcat primul gol pentru Al Nassr!
Estonia se gândeşte la boicotarea competiţiei dacă sportivii ruşi primesc permisiunea de a participa Estonia se gândeşte la boicotarea competiţiei dacă sportivii ruşi primesc permisiunea de a participa
VIDEO | Chindia – UTA 2-1. Toni Petrea obţine o victorie mare contra lui Laszlo Balint, care are o situaţie tot mai complicată VIDEO | Chindia – UTA 2-1. Toni Petrea obţine o victorie mare contra lui Laszlo Balint, care are o situaţie tot mai complicată
Alin Dudea a revenit la CSM Reşiţa, după despărţirea de Dinamo. Alin Dudea a revenit la CSM Reşiţa, după despărţirea de Dinamo.
Pe cine ar alege Marian Iancu pentru a opri hegemonia CFR-ului? Fostul patron de la Poli Timişoara, răspuns care poate părea surprinzător Pe cine ar alege Marian Iancu pentru a opri hegemonia CFR-ului? Fostul patron de la Poli Timişoara, răspuns care poate părea surprinzător
Danemarca se opune participării ruşilor la JO din 2024, chiar şi sub drapel neutru
Danemarca se opune participării ruşilor la JO din 2024, chiar şi sub drapel neutru

Dan Petrescu, poziţie fermă despre antrenorii fără licenţă PRO. ”Se fac tot felul de scheme, mi se pare incredibil”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 21 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20990566/1/ptyznizoyxnoptjhytflogexmdziy2fkyjy0y2izywzlnwq1zmmyngm0-thumb.jpg

Farul Constanţa - CFR Cluj, meci contând pentru etapa a 22-a a returului sezonului regular din Superligă, se va disputa luni începând cu ora 20:00 şi va fi transmis în direct de către Prima Sport 1. Partida poate fi urmărită online şi prin intermediul platformei www.PrimaPlay.ro.

De asemenea, golurile, ratările, paradele, momentele tensionate din joc, deciziile VAR sau alte faze importante ale duelului vor fi redate în regim live video & text de către site-ul www.PrimaSport.ro.

 

Dan Petrescu a fost întrebat la conferinţa de presă premergătoare partidei despre antrenorii fără licenţă PRO.

Tehnicianul campioanei consideră că cei fără licenţă nu ar trebui să pregătească formaţii din Superliga. În acest moment, Mihai Pintilii de la FCSB şi Marius Croitoru de la FC Argeş nu deţin acest document.

”Pe toată planeta asta, toţi antrenorii au şcoală de antrenori. Mi se pare corect să ai licenţă dacă vrei să antrenezi. Nu cred că există în lume aşa ceva, să antrenezi fără să ai licenţă. Pe unde am fost si eu, toţi aveau licenţe.

Dacă nu ai licenţă, cum vrei să antrenezi?! Acum, felul cum se ajunge la obţinerea licenţei nu mai e problema mea. În opinia mea, trebuie să ai licenţă. Numai în România se poate întâmpla asta. Spuneţi-mi o altă ţară unde se mai întâmplă asta, cei fără licenţă să stea pe bancă.

Dacă ai licenţă, stai. Dacă nu ai, nu stai. Se fac tot felul de scheme, mi se pare incredibil. Sunt atâţia antrenori cu licenţă care nu antrenează şi stau acasă, iar cei care nu au antrenează. Nu e corect şi normal”,
a declarat Petrescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele