Ultima oră
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV

Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv"

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 10 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21587125/1/438329590-1602766493822351-3200652023154972055-n.jpg

FCSB şi CFR se vor duela, sâmbătă, de la ora 20:00. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Chiar dacă este deja campioană, FCSB va aborda duelul cu maximă seriozitate. După fluierul final, noua campioană va fi premiată în faţa unui stadion arhiplin.

Dan Petrescu a evidenţiat acest aspect şi a punctat că CFR poate obţine un rezultat pozitiv doar dacă va practica un joc perfect. De asemenea, tehnicianul a menţionat că FCSB a meritat pe deplin titlul de campioană.

”E clar că acest meci e mult mai important pentru noi decât pentru cei de la FCSB. Sunt sigur că ei vor trata meciul foarte serios deoarece vor primi medaliile de campioni, stadionul va fi plin, vor să arate că au meritat acest campionat.

Au meritat titlul, n-am fost aici, nu ştiu prea multe, dar au avut mereu rezultate foarte bune, dacă au pierdut un meci imediat şi-au revenit. Depinde ce vom face şi noi, e clar că presiunea maximă e pe CFR pentru că jucăm pentru un loc în cupele europene. Sper să facem un meci perfect, numai aşa putem avea un rezultat pozitiv, în restul meciurilor din acest sezon n-am câştigat cu FCSB, dar au fost meciuri strânse, se poate întâmpla orice.

Dacă mă uit la jucătorii pe care îi au ei şi jucătorii pe care îi are CFR, eu cred că au fost mai omogeni, sunt aproape aceeaşi din sezonul trecut. La CFR a fost o schimbare masivă şi de aceea poate a fost mai greu”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinţei de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele