Ultima oră
Debandadă totală la Barcelona! Xavi ar putea fi dat afară, în urma unei declaraţii Debandadă totală la Barcelona! Xavi ar putea fi dat afară, în urma unei declaraţii
Marius Şumudică, dezvăluiri de ultim moment despre transferul lui Denis Drăguş: „A semnat deja” Marius Şumudică, dezvăluiri de ultim moment despre transferul lui Denis Drăguş: „A semnat deja”
Au fost puse în vânzare biletele pentru partidele amicalele cu Bulgaria şi Liechtenstein Au fost puse în vânzare biletele pentru partidele amicalele cu Bulgaria şi Liechtenstein
Agentul lui Neil Lennon a făcut anunţul! Când este aşteptat tehnicianul nord-irlandez să ajungă în Giuleşti Agentul lui Neil Lennon a făcut anunţul! Când este aşteptat tehnicianul nord-irlandez să ajungă în Giuleşti
„Poate ajunge FCSB în faza grupelor Ligii Campionilor?”. Fostul mare jucător al „roş-albaştrilor” a dat un răspuns clar „Poate ajunge FCSB în faza grupelor Ligii Campionilor?”. Fostul mare jucător al „roş-albaştrilor” a dat un răspuns clar
Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie Federaţia palestiniană a cerut suspendarea Israelului. Când va anunţa FIFA o decizie

Dan Şucu a reacţionat după ce Daniel Niculae a fost ridicat de mascaţi: "Avem informaţii clare"

Rapid Publicat pe 14 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21524253/1/sucu.jpg

Daniel Niculae a fost adus de mascaţi la audieri, astăzi dimineaţă.

Preşedintele Rapidului va fi cercetat în libertate într-un dosar care are la bază constituirea unui grup infracţional organizat.

Daniel Niculae le-ar fi dat bani şi i-ar fi ajutat pe ultraşii Rapidului să introducă materiale pirotehnice pe stadioane. Fostul fotbalist a fost audiat aproximativ două ore, alături de mai multe persoane importante din galeriile lui Rapid şi Dinamo.

Dan Şucu: "Respectarea legii e esenţială"

La câteva ore după ce Daniel Niculae a fost săltat de mascaţi, finanţatorul Rapidului a intervenit la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Farul Constanţa şi a vorbit despre toată situaţia în care este implicat preşedintele Rapidului.

”M-am trezit azi dimineaţă cu un telefon. Mi-a spus că preşedintele clubului a plecat la audieri, la o secţie de Poliţie.

E ceva în afara lucrurilor cu care eşti obişnuit zi de zi. În fotbal, te obişnuieşti cu multe. Acum, avem informaţii clare. Deocamdată, sigur, am văzut foarte puţin din toate datele care sunt în dosar. Am văzut doar partea care avea legătură cu Daniel.

Eu sunt… Dacă vorbim ca principiu, da, respectarea legii e esenţială, obligatoriu, dar aş face o diferenţă majoră între violenţă, bătaie şi distrugere, şi o torţă aprinsă. Aş face o diferenţă între cele două.

A fost acolo cu avocatul, a dat declaraţii. Cercetarea se face în continuare. Noi avem obligaţia să respectăm toate legile, dar înţeleg că tot ce înseamnă partea asta nu materiale pirotehnice trebuie să rămână în afara legii.

Sigur, am văzut extrem de multe stadioane în lume în care aceste materiale sunt acceptate.

Nu mi-l imaginez pe domnul Niculae cu o mitralieră în mână. Găsit vinovat de ce? Cu arme şi muniţii nu mă aştept să fie găsit. Dacă aş fi în situaţia în care să se fi găsit arme în casa lui Daniel, aş avea o problemă, dar nu cred că e cazul.

Nu cred că va dura foarte mult, dânşii sunt hotărâţi. Între club şi galerie, lucrurile sunt clare. Noi avem o decizie de a susţine deplasările galeriei, avem un buget de 25.000 de lei pentru autocare, trenuri. O parte din cheltuială o susţinem noi. Mai avem o dată sau de două ori pe sezon o contribuţie pentru ce înseamnă scenografii.

Nu e un lucru plăcut, dar începe o nouă competiţie. Rapidul n-a mai participat aşa serios la o competiţie de acest gen. Speranţa noastră este de a constituit un grup, nu infracţional.

Pentru mine, sâmbătă a fost cea mai frumoasă seară pe care am trăit-o în fotbal. Uite că joi nu mai e aşa frumoasă. Sper că vineri să fie din nou frumos. Sâmbătă m-am simţit că a fost ca la o nuntă frumoasă şi azi parcă că ar fi venit cineva şi ar fi aruncat cu noroi pe rochia miresei.

Noi suntem chiriaşi aici, nu ştiu ce se întâmplă la acest stadion când nu suntem aici. 

N-am nici cea mai mică idee. Repet, acest stadion aparţine Clubului Sportiv Rapid. Trebuie să vorbiţi cu proprietarul stadionului despre firma de pază pe care a angajat-o”, a declarat Dan Şucu.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele