Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Dan Şucu aşteaptă sancţiunile pentru Gigi Becali: ”Aţi auzit de un patron care să sune un arbitru”

Rapid Publicat pe 26 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21107147/1/romania-muntenegru-liga-natiunilor-14-06-2022.jpg

Dan Şucu a reacţionat după ce Gigi Becali a declarat că i-a trimis mesaje lui Horaţiu Feşnic, în urma partidei dintre Rapid şi FCSB. Omul de afaceri a afirmat că, din punctul său de vedere, Becali trebuie sancţionat pentru că şi-a permis să îl contacteze, considerând că dialogurile între patroni şi arbitri nu trebuie să aibă loc.

Patronul clubului din Giuleşti aşteaptă ca Gigi Becali să suporte sancţiunile care se pot da în acest caz, dorind ca Federaţia Română de Fotbal să se autosesizeze.

”Eu sunt mult mai nou în fenomen şi probabil că îmi este mult mai uşor să vad anormaltăţi. Anormalitate este cand un patron sună un arbitru şi spune: «Cum a fost posibil să nu îmi ceară scuze?».

Un patron poate să se adreseze unor organe abilitate. Aţi auzit de un patron care să sune un arbitru să îi reproşeze cum a interpretat o fază? Asta este anormaltiatea. Nu mi se pare normal aşa ceva.

Este ca şi cum aş merge în justiţie şi s-ar da o decizie în defavoarea domnului Becali, iar el l-ar suna a doua zi pe judecător.

Sunt curios ce va face FRF. O discuţie ca şi proprietar de club o poţi avea cu Federaţia, dar nu poţi discuta direct cu arbitru”, a spus Dan Şucu la Orange Sport.

Se vor lua măsuri împotriva lui Horaţiu Feşnic şi Rareş Vidican? Reacţia FRF

Prima reacţie a Federaţiei Române de Fotbal a venit în urma unei solicitări pe subiect, după ceea ce s-a întâmplat în partida dintre Rapid şi FCSB, cu modul în care a condus derby-ul centralul Horaţiu Feşnic, cât şi modul în care a acţionat Rareş Vidican, aflat în camera VAR.

FRF a fost întrebată cum va acţiona CCA, iar răspunsul a fost unul superficial. Că situaţia va fi analizată, dar deocamdată nu s-a luat o decizie în acest sens, chiar şi la câteva zile după ce în derby au fost dictate hotărâri clar eronate.

Oricum, de-a lungul sezonului actual, au mai fost astfel de erori ale centralilor şi celor din camera VAR, evidente, pentru ca ulterior să nu se ia măsuri în consecinţă.

CCA analizează toate meciurile din fiecare etapă, iar în funcţie de prestaţiile arbitrilor ia măsurile necesare, aşa cum va face şi pentru acest meci”, a fost reacţia FRF, conform ProSport. Federaţia a explicat şi motivul nedelegării lui Ovidiu Haţegan în camera VAR:

Ovidiu Haţegan a fost delegat la un meci din Arabia Saudită în baza colaborării pe care CCA o are cu Federaţia Saudită de Fotbal. Delegarea arbitrului român a fost programată cu mai mult timp înainte de această rundă din Superliga. Totuşi, arbitrul a fost desemnat şi în această etapă, anterior călătoriei sale în Arabia Saudită, şi este din nou disponibil pentru următoarea rundă”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele