Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Dan Şucu, atac "cu manta" la Mihai Stoica: "Unii oficiali sunt angajaţi ca să creeze probleme echipelor adverse."

FCSB Publicat pe 11 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20856073/1/dan-sucu.jpg


Dan Şucu, patronul celor de la Rapid, sare în apărarea lui Cristi Săpunaru şi se leagă de Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB care a cerut o suspendare drastică pentru căpitanul din Giuleşti, duminică seară, când a văzut evenimentele violente în care acesta a fost implicat la finalul meciului cu FC U Craiova (0-1).
 
Sosit în această vară în fotbalul românesc cu intenţia de a-i reda Rapidului strălucirea din trecut, Dan Şucu se află în mijlocul primei situaţii tensionate, după ce echipa sa, lider în SuperLigă, a pierdut la Târgu Jiu, 0-1 cu FC U Craiova, meci urmat de multe scene reprobabile. Pentru patronul Mobexpert, stă în picioare teoria conform căreia Rapid "începe să deranjeze", motiv pentru care-l arată cu degetul, indirect, pe Mihai Stoica:
 
"Normal ca deranjează, dar sunt diferiţi oficiali al căror scop...Sunt angajaţi, probabil, ca să creeze probleme echipelor adverse. Echipa noastră e extrem de puternică şi au motive să se teamă", a spus Şucu, pentru Orange Sport.

De unde a pornit dialogul Săpunaru - MM Stoica

Arătat cu degetul pentru momentele violente petrecute la vestiarele stadionului din Târgu Jiu, Săpunaru şi-a găsit o ţintă în Mihai Stoica, în timpul interviului de după meciul cu FC U Craiova, fiind deranjat de atitudinea publică luată de managerul FCSB-ului cu câteva minute înainte:
 
"Spun unii pe la TV că sunt eu nebun, că am probleme, mai ales valetul de la Palat... eu nu vorbesc cu valeţii, nu le pot răspunde, pentru că nu sunt de teapa noastră. Să-şi vadă de treaba lor! Cu un jucător de la FCSB pot avea o discuţie, dar nu cu valeţii. Eu nu am bătut în viaţa mea un suporter de-ai mei şi nici nu voi face asta. Mai bine las eu capul jos", a spus căpitanul Rapidului.
 
"La el trăirile au altă intensitate, el e suporter şi jucător. Poate acolo este punctul sensibil şi de asta îl atacă. Problema este că în momentul în care Săpunaru i-a pus in pericol sănătatea lui Bauza, trebuiau luate măsuri.
 
Dacă te baţi cu toată lumea, trebuie luate măsuri. S-a luat doar cu Bancu măsuri, atunci în semifinala Cupei cu Sepsi (lovitură cu capul în pieptul lui Ashkovski), când i s-au dat şase etape. Alţii au făcut lucruri infinit mai grave.
 
E grav ce face Săpunaru sau e mai grav ce a făcut Bancu, cel care a luat şase etape de suspendare? Se pare că asta e o chestie normală, pentru că nu se vor lua măsuri. Episoade din astea au mai fost la meciul ăsta, chiar la victoria din sezonul trecut, cu 3-2", e declaraţia dată de Mihai Stoica, la Orange Sport, când a fost pus să comenteze imaginile cu Săpunaru bătându-se cu mai mulţi oameni din anturajul echipei lui Adrian Mititelu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele