Ultima oră
VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat
VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele” VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele”
”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid ”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid
EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul
VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga
VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări” VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări”

Dani Alves a fost transferat într-o altă închisoare de lângă Barcelona

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 24 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20993085/1/fc-barcelona.png

Acuzat de viol şi în arest preventiv de vineri, fotbalistul brazilian Dani Alves a fost transferat, luni, într-o închisoare de lângă Barcelona, ​​cu celule mai mici, pentru a „garanta securitatea şi convieţuirea normală” în cadrul centrului, relatează AFP.

Fostul jucător al clubului mexican Pumas a fost dus pentru prima dată vineri la închisoarea Brians 1, la aproximativ 40 de kilometri de marea metropolă catalană. Dar pentru a asigura mai bine siguranţa şi buna funcţionare a pavilioanelor penitenciarelor în care locuiesc deţinuţii, autorităţile penitenciare catalane au decis să-l transfere pe jucătorul de 39 de ani la închisoarea Brians 2, alăturată celei în care se afla până atunci.

Această închisoare găzduieşte mai mulţi deţinuţi, dar clădirile în care sunt încarceraţi sunt mai mici, cu o medie de 80 de deţinuţi pe unitate faţă de aproximativ 200 în Brians 1. Această dimensiune mai mică se pretează mai bine pentru a găzdui deţinuţi celebri precum Dani Alves, au indicat surse penitenciare, asigurând că la originea acestui transfer nu a fost niciun incident.

După ce a fost supus unei evaluări de către agenţii noului centru, Alves ar urma, în principiu, să împartă o celulă cu un alt deţinut pentru următoarele zile.

Alves este acuzat de o tânără de 23 de ani că a violat-o în toaleta unui club din Barcelona, la finalul lunii decembrie.

Contradicţiile din declaraţia jucătorului şi riscul de a fugi în străinătate au fost decisive în decizia judecătorului de a-l aresta preventiv, au afirmat surse care cunosc dosarul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri