Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Dani Carvajal, testat pozitiv cu coronavirus, ratează finala Supercupei Spaniei

Real Madrid Publicat pe 14 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20552557/1/real-madrid-2022.jpg

Clubul Real Madrid a anunţat, vineri, că fundaşul dreapta Dani Carvajal a fost testat pozitiv cu coronavirus, în Arabia Saudită, unde fomaţia joacă Supercupa Spaniei.

Carvajal, 30 de ani, va rata astfel finala competiţiei, programată duminică, la Riyadh, împotriva formaţiei Athletic Bilbao.

În plus, jucătorul nu se poate întoarce în Spania până când nu va termina perioada de izolare.

Real Madrid s-a calificat în finala Supercupei după ce a învins, miercuri, pe FC Bacelona, scor 3-2, după prelungiri. Joi, Bilbao a ajuns şi ea în utlimul act, după ce a trecut, cu scorul de 2-1, de Atletico Madrid.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele