adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine” VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine”
Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele” Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele”
VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!” VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!”
VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa
EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi” EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi”
VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga

Dani Coman, pe punctul să revină la Hermannstadt!

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 30 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20966904/1/coman.png

Dani Coman este aproape să revină la Hermannstadt, club de care s-a despărţit în startul sezonului, datorită problemelor interne cu care s-a confruntat nou promovata.

Jurnaliştii de la Orange Sport scriu că fostul portar negociează condiţiile pentru a se întoarce la revelaţia primei părţi stagionale din Superliga.

"2022 va rămâne în scurta noastră istorie ca fiind ,,anul special FCH”. Este anul în care am strâns rândurile, am rezistat şi apoi am revenit în Superliga. Este anul în care la început am prelungit contractul lui Raul Opruţ şi-n scurt timp l-am transferat definitiv pe Para-gol. Ambii sunt acum în Echipa Naţională de Fotbal a României. Este anul în care am făcut cea mai bună investiţie prin păstrarea celei mai frumoase echipe! Cu ea am revenit în prima ligă şi tot cu această echipă am ajuns în primele 6.

În 2022 am învăţat din nou cum să ne bucurăm şi să sperăm că ne va fi mai bine!

Anul ce urmează ne va aduce îmbunătăţiri, atât pe plan sportiv, cât şi pe plan adiministrativ. Pe lângă transferuri, investiţii  şi fapte, vă pregătim o revenire pe care ne-o dorim din plin. Şi suntem convinşi că la fel simţiţi şi voi, suporterii noştri adevăraţi!

Am pierdut 9 puncte pe care le vom recupera. Vom lupta să le recâştigăm din nou!

Am pierdut un preşedinte, pe care ÎL VOM RECUPERA! Aţi auzit bine – în 2023 NE VOM RECUPERA PREŞEDINTELE!"
, este mesajul postat pe Facebook de sibieni.

Artizan al progresului Astrei Giurgiu şi al promovării lui Hermannstadt în SuperLigă, Coman a plecat de la Sibiu în urmă cu trei luni, din cauza problemelor financiare. De atunci, fostul goalkeeper a devenit o ţintă constantă pentru cluburile din prima divizie, a primit numeroase oferte, dar a decis să le refuze pe toate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele