Ultima oră
Simeone, discurs ironic după remiza cu Almeria Simeone, discurs ironic după remiza cu Almeria
VIDEO | Sepsi – ”U” Cluj 0-0, în direct pe Prima Sport 2! Echipele de start VIDEO | Sepsi – ”U” Cluj 0-0, în direct pe Prima Sport 2! Echipele de start
NEWS ALERT | CFR Cluj l-a transferat pe "Messi din Salento" NEWS ALERT | CFR Cluj l-a transferat pe "Messi din Salento"
Ladislau Boloni a declanşat scandalul momentului în Franţa! "Meriţi să-ţi plesnesc una" Ladislau Boloni a declanşat scandalul momentului în Franţa! "Meriţi să-ţi plesnesc una"
Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier! Eduard Novak a explicat ce s-a întâmplat Edvard Novak, fiul fostului ministru al Sportului, implicat într-un accident rutier! Eduard Novak a explicat ce s-a întâmplat
Anamaria Prodan, dornică să îl ajute pe selecţioner! ”Eu cu drag o să-i fac propuneri” Anamaria Prodan, dornică să îl ajute pe selecţioner! ”Eu cu drag o să-i fac propuneri”

Dani Coman, pe punctul să revină la Hermannstadt!

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 30 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20966904/1/coman.png

Dani Coman este aproape să revină la Hermannstadt, club de care s-a despărţit în startul sezonului, datorită problemelor interne cu care s-a confruntat nou promovata.

Jurnaliştii de la Orange Sport scriu că fostul portar negociează condiţiile pentru a se întoarce la revelaţia primei părţi stagionale din Superliga.

"2022 va rămâne în scurta noastră istorie ca fiind ,,anul special FCH”. Este anul în care am strâns rândurile, am rezistat şi apoi am revenit în Superliga. Este anul în care la început am prelungit contractul lui Raul Opruţ şi-n scurt timp l-am transferat definitiv pe Para-gol. Ambii sunt acum în Echipa Naţională de Fotbal a României. Este anul în care am făcut cea mai bună investiţie prin păstrarea celei mai frumoase echipe! Cu ea am revenit în prima ligă şi tot cu această echipă am ajuns în primele 6.

În 2022 am învăţat din nou cum să ne bucurăm şi să sperăm că ne va fi mai bine!

Anul ce urmează ne va aduce îmbunătăţiri, atât pe plan sportiv, cât şi pe plan adiministrativ. Pe lângă transferuri, investiţii  şi fapte, vă pregătim o revenire pe care ne-o dorim din plin. Şi suntem convinşi că la fel simţiţi şi voi, suporterii noştri adevăraţi!

Am pierdut 9 puncte pe care le vom recupera. Vom lupta să le recâştigăm din nou!

Am pierdut un preşedinte, pe care ÎL VOM RECUPERA! Aţi auzit bine – în 2023 NE VOM RECUPERA PREŞEDINTELE!"
, este mesajul postat pe Facebook de sibieni.

Artizan al progresului Astrei Giurgiu şi al promovării lui Hermannstadt în SuperLigă, Coman a plecat de la Sibiu în urmă cu trei luni, din cauza problemelor financiare. De atunci, fostul goalkeeper a devenit o ţintă constantă pentru cluburile din prima divizie, a primit numeroase oferte, dar a decis să le refuze pe toate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele