Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Daniel Niculae face pasul în faţă: "Vrem să tragem un semnal de alarmă, în ritmul ăsta nu se mai poate!"

Rapid Publicat pe 11 oct 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20884927/1/daniel-niculae.jpg


Daniel Niculae, preşedintele Rapidului, a tras, marţi, un semnal de alarmă cu privire la greşelile de arbitraj îndreptate împotriva echipei sale în ultimele etape.
 
Rapidul a avut un gol anulat eronat în meciul cu CS Mioveni, unul cu Chindia Târgovişte, la Ploieşti, iar în meciul cu FC Botoşani, din Giuleşti, Antoni Ivanov nu a fost eliminat pentru un fault dur din spate asupra lui Papeau, care-l va ţine pe francez în afara jocului timp de patru luni. Fără victorie în ultimele două etape, giuleştenii consideră că pierd din turaţie şi din cauza arbitrajului, au adresat o scrisoare deschisă către Kyros Vassaras şi cer ca Lucian Rusandu, arbitrul care i-a condus cu CS Mioveni şi Chindia, să nu mai fie delegat la meciurile echipei lui Adrian Mutu:
 
"Este o supărare a tuturor, de la primul suporter până la patronii clubului. Sunt lucruri care nu sunt normale. De patru etape consecutiv suntem dezavantajaţi. Am primit răspuns la scrisoarea deschisă pe care i-am adresat-o domnului Vassaras.
 
Vrem să fim arbitraţi corect şi când sunt faze similare să fie luate aceleaşi decizii. La Papeau, arbitrul nici n-a fost chemat să revadă fază. Sunt lucruri care nu-şi au locul şi deja au început să devină supărătoare. Pierdem jucători, pierdem puncte, suporterii pun presiune.
 
Ne dorim să tragem un semnal de alarmă, în ritmul ăsta nu se mai poate! N-are nicio legătură locul pe care îl am în Comitetul Executiv al FRF. Vrem să fim arbitraţi corect. În ultimul timp, din păcate, au fost lucruri care nu trebuiau să se întâmple.
 
Au început să se repete greşelile împotriva Rapidului. Sper şi încă mai cred că nu sunt făcute din rea-voinţă. O echipă să fie dezavantajată patru meciuri consecutiv, cu sistemul VAR, nu prea am văzut.
 
Sper să nu mai fie domnul Rusandu arbitru la meciurile Rapidului, pentru că lucrurile s-ar inflama. Cu atât mai puţin în camera VAR. Domnul Rusandu mai avea puţin şi ne dezavantaja şi din cancelarie, am înţeles că e profesor", e discursul apăsat avut de Daniel Niculae.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele