Ultima oră
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”

Daniel Nuţă, actorul român din serialul "Ascensiunea Imperiilor: Otomanii. Mahomed vs. Vlad" : "Încerc să păstrez o imagine aşa cum sunt eu"

Emisiuni Publicat pe 24 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21030854/1/24-danielnuta-2.png

Actorul Daniel Nuţă este invitatul Marinei Niţoiu la podcastul ”Spune-mi cine eşti” de la Prima NEWS, difuzat duminică, 26 februarie, de la ora 23.00.  Interpretul lui Vlad Ţepeş din serialul “Otomanii” de pe Netflix este unul dintre cei mai în vogă şi apreciaţi actori români. Aşa că Marina Niţoiu i-a lansat provocarea «Spune-mi cine eşti».  Daniel îşi aminteşte momentul în care a aflat că îl va juca pe Vlad Ţepeş. ”M-a sunat Domnica şi mi-a spus că am luat. 5 minute nu am fost om… Ţipam prin casă de bucurie!” 

În culisele filmărilor la serialul „Ascensiunea imperiilor: Otomanii. Mahomed vs. Vlad“  nu a fost deloc uşor, după cum mărturiseşte actorul. ”Şi eu şi Radu Micu am mers cu 2 săptămâni înainte de a începe filmările să ne întâlnim cu cascadorii, cu regizorul. Ne-am pregătit destul de mult. Şi după ce au început filmările aveam coregrafii de luptă. Ne-au dat 2 iatagane, care, de fapt, nu sunt iatagane.”  
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21030854/2/24-marinanitoiu-1.png
 
Pentru Daniel Nuţă, serialul difuzat de Netflix a venit ca o recompensă a anilor susţinuţi de muncă. ”Au fost 2 secvenţe din scenariu, pe care ulterior le-am filmat în Turcia. Au fost foarte diferite una de cealaltă, complicate, importante pentru traseul personajului din serial. După casting a fost o întâlnire pe Zoom cu regizorul. După, au fost 2 sau 3 săptămâni în care nu am ştiut nimic şi înnebuneam. Şi m-a sunat Domnica (n.r Domnica Cîrciumaru, casting director) şi mi-a spus că am luat. Am avut timp să mă bucur 3 luni, la filmare în Turcia, de fiecare momenţel în parte.
 
Multe alte detalii de culise şi din viaţa personală şi profesională a lui Daniel Nuţă, în  podcastul «Spune-mi cine eşti”, difuzat de Prima NEWS de duminică, 26 februarie, de la ora 23.00.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele