Ultima oră
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0, în direct pe Prima Sport 1! Chică-Roşă deschide scorul VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0, în direct pe Prima Sport 1! Chică-Roşă deschide scorul
Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova
A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani
Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!” Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!”

Daniel Pancu, fericit de noul staff al Rapidului. ”Un colaborator de nădejde. Poate suntem puţin mai bine pregătiţi pentru jucătorii aceştia de Liga 2”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 3 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19638240/1/pancu.jpg

Nicolae Grigore (37 de ani) este noul antrenor al celor de la Rapid. Fostul fotbalist giuleştean şi-a reziliat amiabil contractul cu FRF, acolo unde a făcut parte din staff-ul lui Adrian Mutu, care de asemenea este foarte aproape de a semna cu CFR Cluj.

Grigore va debuta cu ASU Politehnica Timişoara, duminică, de la ora 13:30, în direct pe Look Sport. Daniel Pancu, fostul fotbalist şi antrenor al giuleştenilor a declarat că este foarte fericit de venirea noului antrenor, dar şi de a experimentatului Viorel Hizo.

”L-am felicitat . Şi venirea lui nea Vio  e un lucru extraordinar. Tot ce pot să vă spun despre Nicolae e că e foarte bine pregătit. E foarte pasionat. Gândeşte fotbalul în multe privinţe ca mine. În multe aspecte ne asemănam, în puţine lucruri m-am contrazis cu el.

A fost un colaborator de nădejde. Poate suntem puţin mai bine pregătiţi pentru jucătorii aceştia de Liga 2. Pentru că deşi evoluează la Rapid sunt jucători de Liga 2. Adică i-aş găsit un defect în bine, dacă mă întrebi pe mine.
 Până la urmă e Liga 2 şi noi venim cu mentalitatea noastră, cu modul nostru de a antrena, să le cerem ceva. Eu cred că va reuşi. E o alegere extraordinară plus faptul că ştie foarte bine jumătate din acel lot”,
a spus Daniel Pancu la ProSport LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele