Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Daniel Pancu îl înlocuieşte pe Bogdan Lobonţ pe banca tehnică a naţionalei U20!

Echipa nationala Publicat pe 10 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20812051/1/pancu.jpg


Daniel Pancu (44 de ani) revine în antrenorat. Fostul mare atacant al Rapidului a fost ales de către FRF drept succesorul lui Bogdan Lobonţ pe banca tehnică a naţionalei Under 20.
 
După plecarea lui Lobonţ, Mihai Stoichiţă şi restul oamenilor din Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal au dat startul căutărilor pentru ocuparea postului vacant, iar cele patru opţiuni au fost Daniel Pancu, Adrian Iencsi, Ionuţ Badea şi Gabriel Manu. Până la urmă, anunţă ProSport, federalii au ales să-i încredinţeze banca tehnică lui "Pancone".
 
Fost antrenor la Rapid şi Poli Iaşi, de care s-a despărţit în sezonul 2020/2021, Pancu a aşteptat oferte de a reveni ca A1 în SuperLigă, dar, cum acestea nu au venit, a acceptat postul de antrenor-coordonator la grupele de copii şi juniori ale lui FC Voluntari, club la care a activat şi pe finalul carierei de fotbalist profesionist.
 
Misiunea lui Pancu va fi de a găsi jucători pe care naţionala Under 20 să-i propună fie pentru reprezentativa Under 21, fie pentru cea de seniori. Scopul nou-înfiinţatei naţionale pentru jucători sub 20 de ani a fost de a le oferi aceestora cât mai multe meciuri internaţionale puternice, dar, cel puţin la început, planurile FRF-ului au dat greş. Sub comanda lui Lobonţ, România U20 a încasat nu mai puţin de 27 de goluri în opt meciuri jucate, iar cea mai grea înfrângere a fost un 0-7 cu Italia.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri