Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Daniel Paraschiv, ademenit de Dinamo Kiev cu un salariu impresionant. Atacantul a refuzat

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 20 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21025069/1/daniel-paraschiv.jpg

Daniel Paraschiv a fost dorit de Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. Formaţia din Ucraina era dispusă să ofere suma de 1.2 milioane de euro plus procente dintr-un viitor transfer.

Golgheterul celor de la Hermmanstadt s-a declarat bucuros de interesul pentru semnătura sa, dar a declinat totul, din cauza situaţie delicate prin care trece Ucraina, fiind un mediu care nu-i dă siguranţă lui Paraschiv.

Pe lângă oferta avantajoasă pentru club, atacantul a fost ademenit cu un salariu mare. Cei de la PlaySport scriu că formaţia lui Mircea Lucescu i-a propus un salariu anual de 350.000 de euro.

Aflat la un moment dat în curtea CFR-ului, Paraschiv, care e cotat la 450.000 de euro şi mai are contract cu sibienii până în 2025, a "explodat" sub comanda lui Marius Măldărăşanu la Hermannstadt. A marcat nouă goluri şi a oferit trei pase decisive, fiind unul dintre cei mai buni marcatori din SuperLigă.

Daniel Paraschiv s-a format la AFC Harman, iar în carieră a făcut un pas important în 2021, în vară, atunci când a fost transferat de la Viitorul Pandurii la CFR Cluj. A rezistat doar până în vara trecută, când a fost cedat gratis de campioana României la gruparea din Sibiu, după ce iniţial fusese împrumutat.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele