Ultima oră
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari

Daniel Paraschiv, dorit de Hapoel Beer Sheva. Oferta israelienilor nu e pe placul Hermannstadt-ului

Hermannstadt Publicat pe 15 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20952584/1/daniel-paraschiv.jpg

Daniel Paraschiv este unul dintre cei mai interesanţi jucători din SuperLiga României, motiv pentru care a intrat în vizorul unor formaţii din afara ţării. Atacantul de 23 de ani legitimat la FC Hermannstadt este dorit, se pare, în Israel, de Hapoel Beer Sheva, informaţie apărută chiar în presa israeliană.

Însă, ”doar” 700.000 de euro oferă Hapoel Beer Sheva, bani cu care FC Hermannstadt, după cum a anunţat într-un comunicat, nu este de acord. Clubul din Sibiu vrea să obţină cel puţin un milion de euro, o sumă foarte mare pentru o echipă care nu o duce deloc bine din punct de vedere financiar.

FCH îi informează pe toţi suporterii echipei, dar şi pe toţi cei interesaţi, că încă de la primele evoluţii pentru echipa noastră a existat un interes în creştere pentru Daniel Paraschiv, venit atât din partea unor echipe din România, cât şi din străinătate. Acest fapt ne bucură, însă mai mult ne încântă modul în care atacantul în vârstă de 23 de ani a crescut în joc de la meci la meci, înscriind goluri importante pentru club şi pentru Echipa Naţională a României la debut.

Cât de despre negocieri sau o eventuală ofertă pentru Para-gol din partea celor de la Hapoel Beer Sheva, ambele situaţii sunt doar speculaţii. Nici un reprezentant sau oficial al acestui club din Israel nu a luat legătura cu noi. A.F.C.Hermannstadt anunţă în mod OFICIAL că negocierile pentru Daniel Paraschiv încep de la o sumă care va cuprinde 7 cifre”, a anunţat FC Hermannstadt.

Aflat la un moment dat în curtea CFR-ului, Paraschiv, care e cotat la 450.000 de euro şi mai are contract cu sibienii până în 2025, a "explodat" sub comanda lui Marius Măldărăşanu la Hermannstadt. A marcat nouă goluri şi a oferit trei pase decisive, fiind unul dintre cei mai buni marcatori din SuperLigă.

Daniel Paraschiv, sezon foarte bun! 

Daniel Paraschiv s-a format la AFC Harman, iar în carieră a făcut un pas important în 2021, în vară, atunci când a fost transferat de la Viitorul Pandurii la CFR Cluj. A rezistat doar până în vara trecută, când a fost cedat gratis de campioana României la gruparea din Sibiu, după ce iniţial fusese împrumutat.

”E adevărat, pentru Daniel purtăm deja discuţii destul de înaintate în Polonia, Grecia şi Ungaria. E un jucător cu un potenţial deosebit, avem câteva cluburi interesate, vom vedea în săptămânile următoare cum vor decurge lucrurile”, a transmis Mircea Balaj, conform PlaySport, impresarul lui Paraschiv, zilele trecute.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele