adplus-dvertising
Ultima oră
Dumitru Dragomir ”dă de pământ” cu elevii lui Edward Iordănescu: ”Haos total! Nu mai avem fotbalişti!” Dumitru Dragomir ”dă de pământ” cu elevii lui Edward Iordănescu: ”Haos total! Nu mai avem fotbalişti!”
Brigadă de arbitri din Ţările de Jos la meciul naţionalei României cu Belarus, din preliminariile EURO 2024 Brigadă de arbitri din Ţările de Jos la meciul naţionalei României cu Belarus, din preliminariile EURO 2024
VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu, după incidentele provocate de ultraşii României cu Andorra: ”Sunt nişte derbedei! Sunt dezgustat!” VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răducioiu, după incidentele provocate de ultraşii României cu Andorra: ”Sunt nişte derbedei! Sunt dezgustat!”
Suma incredibilă pe care Bayern trebuie să o plătească după demiterea lui Julian Nagelsmann Suma incredibilă pe care Bayern trebuie să o plătească după demiterea lui Julian Nagelsmann
VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răduciou şi Viorel Moldovan, nemulţumiţi de România şi de Edward Iordănescu: ”Nu mă aşteptam la un joc mare!” VIDEO EXCLUSIV ǀ Florin Răduciou şi Viorel Moldovan, nemulţumiţi de România şi de Edward Iordănescu: ”Nu mă aşteptam la un joc mare!”
Elena Rybakina s-a calificat în optimile Miami Open. Sportiva din Kazahstan a ajuns la 10 victorii consecutive Elena Rybakina s-a calificat în optimile Miami Open. Sportiva din Kazahstan a ajuns la 10 victorii consecutive

Daniel Paraschiv poate pleca de la Hermannstadt. ”Grupare potentă financiar şi cu un potenţial enorm”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 9 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21049756/1/daniel-paraschiv.jpg

După ce a refuzat o ofertă importantă de la Dinamo Kiev, Daniel Paraschiv (23 de ani) poate părăsi în această primăvară.

Avocatul Cristian Cernodolea a declarat că atacantul sibienilor este monitorizat de o echipă cu buget solid din MLS, care şi-a trimis un reprezentant să îl urmărescă pe Paraschiv la partida cu Sepsi (n.r. pierdută de Hermannstadt cu 2-1).

Mai este suficient timp pentru ca transferul să se materializeze, deoarece perioadă de mercato în MLS se termină pe data de 24 aprilie, astfel se pot demara negocieri în voie pentru plecarea atacantului pe plaiuri americane.

 ”Acum a fost în România directorul sportiv al unui club important din MLS, o grupare potentă financiar şi cu un potenţial enorm. Au fost să îl urmărească la meciul cu Sepsi, foarte multe detalii ale transferului se puteau pune la punct. Însă meciul nu a fost de o intensitate foarte bună şi atunci cei de acolo au decis să îl mai urmărească.

A avut doar două sau trei mingi în partida respectivă din partea colegilor şi atunci era greu să se evidenţieze un jucător de atac.

Vin şi meciurile naţionalei cu Andorra şi Belarus, eu sper că va fi convocat şi va juca. Iar discuţiile vor rămâne deschise pentru că perioada de transferuri în MLS se încheie pe 24 aprilie”
, a spus Cernodolea, pentru cei de la PlaySport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele