Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Daniel Paraschiv poate pleca de la Hermannstadt. ”Grupare potentă financiar şi cu un potenţial enorm”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 9 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21049756/1/daniel-paraschiv.jpg

După ce a refuzat o ofertă importantă de la Dinamo Kiev, Daniel Paraschiv (23 de ani) poate părăsi în această primăvară.

Avocatul Cristian Cernodolea a declarat că atacantul sibienilor este monitorizat de o echipă cu buget solid din MLS, care şi-a trimis un reprezentant să îl urmărescă pe Paraschiv la partida cu Sepsi (n.r. pierdută de Hermannstadt cu 2-1).

Mai este suficient timp pentru ca transferul să se materializeze, deoarece perioadă de mercato în MLS se termină pe data de 24 aprilie, astfel se pot demara negocieri în voie pentru plecarea atacantului pe plaiuri americane.

 ”Acum a fost în România directorul sportiv al unui club important din MLS, o grupare potentă financiar şi cu un potenţial enorm. Au fost să îl urmărească la meciul cu Sepsi, foarte multe detalii ale transferului se puteau pune la punct. Însă meciul nu a fost de o intensitate foarte bună şi atunci cei de acolo au decis să îl mai urmărească.

A avut doar două sau trei mingi în partida respectivă din partea colegilor şi atunci era greu să se evidenţieze un jucător de atac.

Vin şi meciurile naţionalei cu Andorra şi Belarus, eu sper că va fi convocat şi va juca. Iar discuţiile vor rămâne deschise pentru că perioada de transferuri în MLS se încheie pe 24 aprilie”
, a spus Cernodolea, pentru cei de la PlaySport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele