Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Daniel Paraschiv poate pleca la mai bine! Clubul care vrea să-l transfer pe cel mai în vogă atacant român din SuperLigă

Hermannstadt Publicat pe 7 dec 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20943050/1/dp.jpg


Daniel Paraschiv (23 de ani), al doilea cel mai bun marcator din SuperLigă, a intrat pe lista de transferuri a moldovenilor de la Şeriff Tiraspol.
 
Vârful lui Hermannstadt are un sezon 2022/2023 de excepţie, a reuşit să debuteze cu gol în naţionala României chiar în meciul cu Republica Moldova (5-0, la Chişinău), iar evoluţiile excelente au fost apreciate atât pe plan intern, cât şi peste hotare. Presa din Republica Moldova anunţă, miercuri, că Şeriff Tiraspol, echipa care domină autoritar fotbalul moldovean şi care a învins Real Madrid pe "Santiago Bernabeu" în sezonul trecut al Ligii Campionilor, vrea să-l transfere pe Paraschiv încă din această iarnă.
 
Moldovenii vor să profite, astfel, de două aspecte. Primul e legat de faptul că părinţii lui Daniel Paraschiv sunt născuţi în Republica Moldova, de unde au emigrat pentru a se stabili la Braşov, locul în care a crescut tânărul vârf. Al doilea are legătură cu problemele de la Hermannstadt, club care nu o duce deloc bine din punct de vedere financiar, iar vânzarea lui Paraschiv ar putea fi văzută drept un colac de salvare pentru evitarea problemelor în a doua parte a acestui sezon.
 
Aflat la un moment dat în curtea CFR-ului, Paraschiv, care e cotat la 450.000 de euro şi mai are contract cu sibienii până în 2025, a "explodat" sub comanda lui Marius Măldărăşanu la Hermannstadt. A marcat nouă goluri şi a oferit două pase decisive, fiind cel mai bun marcator român din SuperLigă, la egalitate cu Denis Alibec, şi al doilea golgheter al campionatului, după Andrea Compagno (13 goluri).
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele