Ultima oră
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden
Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron” Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”
FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul” FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul”
Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului

Danke, Bundesliga! Spectacolul cu aer nemţesc se întoarce acasă! Werder Bremen - Bayer Leverkusen , LIVE pe Look Plus, de la 21:30

Bundesliga Publicat pe 18 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19358126/1/bundesliga-1.jpg

Bundesliga este primul campionat important care se reia. Federaţia Germană de Fotbal a stabilit datele, ţintarul a fost trasat, astfel că echipele pot începe treaba. Primele meciuri se dispuă în acest weekend, iar posturile LOOK SPORT şi LOOK PLUS îţi oferă cele mai tari 8 partide ale etapei.

Spectacolul începe cu ”Revierderby”. Borussia Dortmund şi Schalke 04 se întâlnesc într-un meci care naşte orgolii de zeci de ani, sâmbătă de la 16: 30. Programul complet:

Sâmbătă, 16:30:

  • Borussia Dortmund - Schalke 04 - LOOK PLUS
  • Leipzig - Freiburg - LOOK SPORT
  • Hoffenheim - Hertha Berlin - LOOK SPORT 2
  • Fortuna Dusseldorf - Paderborn - - LOOK SPORT 3

Sâmbătă, 19:30

  • Eintracht Frankfurt - Borussia Monchengladbach - LOOK PLUS

Duminică, 16:30

  • FC Koln - Mainz - LOOK PLUS

Duminică, 19:00

  • Union Berlin - Bayern Munchen - LOOK PLUS

Luni, 21:30

  • Werder Bremen - Bayer Leverkusen - LOOK PLUS

Bundesliga se reia din etapa cu numărul 26. Bayern este lider, cu 55 de punte, urmată la o distanţă mică de Borussia Dortmund (51 puncte), Red Bull Leipzig (50 puncte) şi Borussia Monchengladbach (49 puncte).

Toate competiţii importante se văd pe canalele LOOK

Look Plus şi Look Sport transmit cele mai importante competiţii din sport, o diversitate unică de drepturi TV: Champions League, Europa League, Liga 1, Liga 2, Serie A, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, campionatele din Turcia, Cehia, Portugalia, Scoţia, Olanda şi Belgia, campionatul Mondial de handbal feminin, Liga Campionilor la handbal feminin si masculin sau Liga Naţională de baschet. Liga Campionilor la handbal feminin si masculin sau Liga Naţională de baschet.

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele