Ultima oră
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”

Dario Bonetti a revenit în România, dar nu mai continuă la Dinamo

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 14 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20394268/1/bonetti.jpg

UPDATE: După discuţia cu conducerea echipei lucrurile s-au schimbat radical. Cei de la sport.ro scriu că tehnicianul italian nu va mai continua la Dinamo.

Dario Bonetti s-a întors în România în cursul zilei de marţi şi a transmis că nu are de gând să-şi dea demisia din funcţia de antrenor al lui Dinamo, chiar dacă echipa traversează un moment foarte greu şi a fost spulberată de FCSB în Derby.

Italianul se va prezenta la şedinţa de pregătire programată în această după-amiază în ceea ce va fi primul său contact cu jucătorii după umilinţa istorică de duminică seară, 0-6 pe Arena Naţională. În plus, Bonetti refuză orice discuţie legată de o eventuală demisie, urmând ca oamenii din conducerea lui Dinamo să-i comunice decizia pe care o vor lua marţi seară sau cel târziu miercuri dimineaţă:
 
”Sunt aici, a zis cineva ceva? Nu e adevărat. Uite, sunt aici. Nu ştiu nimic, sunt antrenorul lui Dinamo, dacă-mi va spune cineva ceva, vorbim. Eu sunt în prima linie la război.
 
Abia am venit, sunt antrenorul lui Dinamo. Suporterii noştri sunt cei mai buni. După-amiază merg la antrenament, până nu-mi spune cineva să mă opresc, sunt antrenorul lui Dinamo”, a declarat Bonetti, la revenirea în ţară.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele