Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

Darius Olaru, un fotbalist cumpătat. ”Voi vedea în vară cum investesc”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 5 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20696418/1/olaru.jpg

Jucătorul momentului la FCSB este Darius Olaru. Jucătorul de 24 de ani este în mare formă şi impresionează de o vreme de la meci la meci. Acesta a dezvăluit că este foarte cumpătat cu banii, până în acest moment fiind axat pe strâns, iar din vară se pregăteşte să învestească în imobiliare.

”Deocamdată nimic! Am strâns destul de mult. Voi vedea în vară cum investesc. Vreau să-mi cumpăr un apartament aici”, a spus Olaru, pentru Gazeta Sporturilor.

  • Olaru a fost transferat la începutul lui 2020, de la Gaz Metan Mediaş, pentru suma de 600.000 de euro.

Suma astronomică pe care şi-o doreşte Gigi Becali pentru transferul lui Darius Olaru

 

Gigi Becali i-a fixat preţul de transfer lui Darius Olaru, probabil cel mai în formă fotbalist din tabăra ”roş-albastră” şi, cu singuranţă, unul dintre cei mai importanţi oameni din angrenajul lui Toni Petrea din actualul sezon.

Becali a anunţat că este dispus să îl lase să plece pe Olaru de la FCSB pentru 12 milioane de euro. Latifundiarul a explicat că politica sa este să vândă cu 20 % mai mult decât ar merita jucătorii săi.

”Orice jucător e transferabil, doar că de la mine pleacă pe preţul corect. Preţul corect înseamnă… dă el costă 10 milioane, pleacă de la mine cu 12.000.000 de euro. Eu aşa vând, cu 20% mai mult.”, a declarat Gigi Becali, patronul de la FCSB, la Pro Arena.

11 pase de gol şi 6 goluri a reuşit Darius Olaru pentru FCSB în 33 de meciuri din Casa Liga 1, în actualul sezon.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele