Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

"Datorită parcursului nostru, am ridicat nivelul”. Hermannstadt scapă de emoţiile retrogradării

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 22 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21103151/1/rapid-bucuresti-fc-hermannstadt-superliga-superbet-4-03-2023.jpg

FC Hermannstadt a învins pe teren propriu, formaţia FC Argeş, scor 2-1, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Superligii.

Marius Măldărăşanu a vorbit despre ultimele luni ale celor de la Sibiu, care au fost foarte complicate, datorită penalizării impuse de TAS.

"Datorită parcursului nostru, am ridicat nivelul, iar jucătorii şi suporterii au avut aşteptări mai mari. A venit acea situaţie de care ne aducem aminte destul de trist, puteam fi mult mai bine.

Am simţit presiunea cu adevărat, sunt lângă jucători în fiecare zi, ştiu ce calităţi au, iar când greşeşti pase de câţiva metri, arata că suferi mult din punct de vedere mental. Dar au arătat că şi-au revenit.

Acea situaţie nu o considerăm o înfrângere, ci o lecţie din care să învăţam. Munceşti foarte mult şi totul se dărâmă. Cu siguranţă, la anul vom fi mai puternici”
, a explicat Măldărăşanu.

Cu această victorie FC Hermannstadt a adunat 27 de puncte şi este pe poziţia a doua în clasamentul din play-out. Acelaşi punctaj îl au şi echipele de pe locurile 1 (FC U Craiova) şi 3 (Petrolul). FC Argeş are 17 puncte şi ocupă poziţia a 9-a, ceea ce duce la retrogradarea directă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele