Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

David Popovici, felicitat de Cesar Cielo, fostul deţinător al recordului mondial la 100 de metri liber

Sporturi Publicat de Emanoil Ursache pe 13 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20816655/1/profimedia-0713827834.jpg

Performanţa istorică a lui David Popovici, reprezentată de stabilirea noului record mondial în proba de 100 de metri liber, la nataţie, şi-a primit laudele cuvenite şi din partea lui Cesar Cielo, omul care a deţinut în ultimii 13 ani precedenta bornă istorică (46:91 de secunde).

Cielo l-a felicitat pe Popovici, prin intermediul reţelelor sociale, recunoscând că se aştepta ca recordul său să fie doborât şi punctând asupra faptului că înotătorul român în vârstă de 17 ani se află abia la început în cariera sa de sportiv.

Ştiam că se apropie ziua asta… Şi a făcut-o! Recordul meu mondial la 100 de metri liber a fost doborât după 13 ani! Felicitări, Popovici! Despre asta este sportul de înaltă performanţă, despre evoluţie constantă. Mă bucur că am deţinut acest record uriaş atâţia ani!

Acum este momentul tău! L-ai câştigat şi îl meriţi! Există un nou cel mai rapid om din lume la 100 de metri liber şi este abia la început!”, a scris Cesar Cielo, pe contul său de Instagram.

  • 46.86 de secunde este noul record mondial la proba de 100 de metri liber, realizat de David Popovici la Campionatul European de nataţie de la Roma.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele