adplus-dvertising
Ultima oră
Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!” Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!”
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
Carlos Alcaraz, numărul 1 ATP, revine în competiţie la turneul ATP din Kazahstan
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”

"De unde au ei astfel de arme?". Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, acuză "ilegalităţi" din partea stewarzilor olteni la meciul de la Târgu Jiu

Rapid Publicat pe 11 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20856006/1/lu.jpg


Liviu Ungurean, poreclit "Bocciu'", liderul Peluzei Nord a Rapidului, a vorbit deschis despre incidentele de la Târgu Jiu, de la finalul meciului FC U Craiova - Rapid 1-0, şi a acuzat firma de pază angajată de Adrian Mititelu şi "postată" în faţa galeriei oaspete.
 
Spiritele s-au încins la Târgu Jiu pe finalul meciului, când un fan al lui FC U Craiova deghizat în steward a încercat să fure unul dintre steagurile afişate de rapidişti pe gardul peluzei. A fost momentul în care ultraşii giuleşteni au reacţionat aruncând cu scaune spre contingentul de stewarzi aflat în faţa lor, apoi lucrurile au luat o întorsătură violentă. Cristi Săpunaru s-a îndreptat spre zona cu pricina pentru a le cere jandarmilor şi stewarzilor să nu mai folosească gaze lacrimogene, pentru că ele îi afectează şi pe jucători, apoi a urmat conflictul de la vestiare.
 
Pentru Liviu Ungurean, scenele reprobabile îşi au originea în modul în care firma de pază angajată de Adrian Mititelu s-a comportat cu suporterii rapidişti. Deţinătorul la rândul său al unei firme de pază, liderul suporterilor rapidişti atrage atenţia asupra unor ilegalităţi comise de stewarzii antamaţi de FC U Craiova:
 
"Am fost provocaţi încă dinainte de a ajunge în Târgu Jiu. Autocarul echipei a fost vandalizat. Noi ne-am văzut de treabă, am cântat şi ne-am susţinut echipa, dar au încercat să ne fure steagurile de brigadă care pentru orice ultra este cel mai preţios lucru! Ne-au provocat foarte tare, dar cel mai grav este altceva!
 
Cel care a încercat să fure steagul era un angajat al firmei de pază şi protecţie. Noi când ne-am apărat steagurile, stewarzii ne-au gazat. De unde au ei astfel de arme? Eu patronez în viaţa de zi cu zi o firmă de pază şi protecţie. Avem şi noi contracte la evenimente sportive, dar niciodată nu ne-a fost permis să avem vreo armă de vreun fel. Spray, bastoane sau alte lucruri. Cum este permis în cazul lor aşa ceva? Stewarzii care au stat în faţa galeriei Rapid au fost pregătiţi de război, cu căşti, bastoane, spray-uri. Deci a fost totul premeditat! Ştiau că trebuie să fie pregătiţi pentru momentul în care maimuţoiul ăla va încerca să ne fure steagurile! Noi aşa interpretăm. Pentru că, repet, nu este legal ca stewarzii să fie echipaţi în acest mod", e mesajul transmis de Ungurean, pentru ProSport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele