Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Debandadă totală la Barcelona! Xavi ar putea fi dat afară, în urma unei declaraţii

Barcelona Publicat de Ovidiu Neacşu pe 17 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21595283/1/profimedia-0762257219-1-1-1.jpg

Preşedintele Barcelonei, Joan Laporta, a fost deranjat de declaraţia dată de Xavi, înaintea succesului catalanilor cu Almeria, scor 2-0, şi ar putea să îl dea afară pe antrenor.

Laporta nu a fost mulţumit deloc de felul în care a prezentat Xavi situaţia Barcelonei pentru sezonul viitor, înaintea partidei cu Almeria.

Antrenorul a dat de înţeles că formaţiei din Spania îi va fi greu să concureze cu Real Madrid sau cu orice alt club mare din Europa, în cazul în care nu vor fi aduşi jucători importanţi în acestă vară.

„Fanii Barcelonei trebuie să înţeleagă că situaţia este foarte dificilă, mai ales pe plan economic, ca să concureze cu echipele de top, atât Real Madrid din Spania, cât şi din Europa. Avem o situaţie economică ce e departe faţă de cea de acum 25 de ani, când antrenorul putea să aleagă ce jucători să aducă la echipă. Acum nu mai e aşa", a spus Xavi , în vederea posibilelor întăriri pentru sezonul viitor.

Xavi, ca şi plecat în acest moment 

Laporta se gândeşte să nu mai continue cu Xavi!", a scris Mundo Deportivo, care a dezvăluit nemulţumirea conducerii faţă de declaraţiile lui Xavi. Astfel că, Barcelona ar putea să se despartă de antrenorul catalan la doar trei săptămâni după ce anunţaseră că va continua şi în sezonul următor.

„Aceste declaraţii au provocat o profundă dezamăgire în birourile de pe Camp Nou. Directorul sportiv, Deco, şi preşedintele Joan Laporta au decis să revină asupra înţelegerii pe care au încheiat-o cu Xavi, pe 24 aprilie", au mai titrat spaniolii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele