Ultima oră
Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV

Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech

Decizia luată de Daniel Opriţa, după înfrângerea cu Oţelul. ”O să am o discuţie cu conducerea”

Liga II Publicat pe 30 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21081686/1/steaua-bucuresti-fk-csikszereda-miercurea-ciuc-liga-2-casa-pariurilor-4-08-2021.jpg

Oţelul Galaţi a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, echipa CSA Steaua, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Ligii 2. Partida a putut fi urmărită pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

La finalul partidei Daniel Opriţa s-a arătat dezamăgit de jucătorii săi şi de cum au mers lucrurile în teren, mai ales în prima parte a jocului, ”militarii” au fost conduşi cu 3-0. Antrenorul lui CSA Steaua a anunţat că va avea o discuţie cu conducerea clubului.

"Nu vreau să dau în jucători, dar ce am păţit în prima repriză... Sunt uluit. Am ajuns de nu mai am voce. Echipa de pe primul loc... Cei de la Oţelul au fost bărbaţi, au ştiut ce vor. În a doua repriză de ce am putut să jucam? Am avut ocazia să revenim.

În prima repriză ce ne-a oprit? Trebuia să mai schimb 7 jucători la pauză, nu doar 3. A fost un meci în care am trăit o umilinţă. Trebuie să conştientizeze că sunt la Steaua, trebuie să aibă atitudine. Le-am spus ce îi aşteaptă la Galaţi.

Le-am spus şi la pauză, că dacă vom continua şi în a doua repriză aşa, eu nu mai continui la echipă. Eu nu accept aşa ceva şi trăiesc prea intens. Trebuie să înţeleagă că au un nume în spate şi n-au voie să piardă. Sunt prea dezamăgit de ceea ce s-a întamplat. Eu vreau să trec pe primul loc şi o să am o discuţie cu conducerea. M-a dat peste cap repriza asta.

E deja al doilea, al treilea meci când trăiesc asta şi nu vreau să am probleme cu sănătatea. Am venit cu circul aici, a fost circ. Mi-a fost frică să nu luăm 5,6. Sunt câţiva jucători de la care tot aştept câte ceva, dar se pare că s-au culcat pe o ureche. Nu pot să trec peste ceea ce s-a întamplat, nu vreau să fiu umilit", a spus Opriţa, după meci.

Oţelul - CSA Steaua 3-2. Gălăţenii au obţinut o victorie mare, după ce au tremurat serios în a doua parte

Gălăţenii au deschis scorul prin Fatai şi l-au dublat prin acelaşi jucător. Elevii lui Dorinel Munteanu au înscris pentru 3-0 înainte de pauză, dar au fost de nerecunoscut în a doua parte, când Steaua a punctat de două ori prin Bodişteanu. Pe final ”militarii” puteau pleca cu un punct de la Galaţi, dar au ratat ocazii mari şi meciu s-a încheiat 3-2.

În urma acestei înfrângeri, CSA Steaua riscă să piardă primul loc în favoarea lui Poli Iaşi, iar Oţelul s-a apropiat de ”roş-albaştrii” la patru puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele