Ultima oră
Mălina Călugăreanu şi Iulian Teodosiu luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice Mălina Călugăreanu şi Iulian Teodosiu luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice
Gianina van Groningen, după aurul obţinut la Europene: ”Aşteptam acest titlu de vreo opt ani” Gianina van Groningen, după aurul obţinut la Europene: ”Aşteptam acest titlu de vreo opt ani”
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj 2-1, în direct la Prima Sport 1! Baeten face ”dubla” VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj 2-1, în direct la Prima Sport 1! Baeten face ”dubla”
Uluitor! Două stadioane moderne nu pot găzdui meciuri europene | VIDEO EXCLUSIV Uluitor! Două stadioane moderne nu pot găzdui meciuri europene | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | FCU Craiova, părăsită de o mare parte din fanii ce umpleau peluza la început de sezon VIDEO | FCU Craiova, părăsită de o mare parte din fanii ce umpleau peluza la început de sezon
Girona s-a impus pe terenul lui Las Palmas şi a urcat pe 2 în La Liga Girona s-a impus pe terenul lui Las Palmas şi a urcat pe 2 în La Liga

Decizia luată de oficialii lui Bayern în cazul lui Eric Dier

Bayern Munchen Publicat pe 2 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21510861/1/dier.jpg

Eric Dier va rămâne la FC Bayern pentru încă un an. Contractul jucătorului de 30 de ani a fost prelungit cu un sezon, până la 30 iunie 2025, după ce a fost îndeplinită o clauză prestabilită.

Dier s-a alăturat iniţial lui Bayern în ianuarie, sub formă de împrumut de la Tottenham Hotspur.

Max Eberl, membru al consiliului de administraţie al FC Bayern pentru sport, a declarat că Dier este un jucător valoros. "Contractul lui Eric Dier a fost prelungit cu încă un an, după ce a făcut un anumit număr de apariţii. Este un sprijin valoros în apărarea noastră cu tot caracterul său", a spus el.

Dier, care are 49 de selecţii pentru Anglia, a jucat până acum de şapte ori în toate competiţiile pentru clubul din Munchen, fiind titular în cinci dintre aceste meciuri.

O clauză din contractul de împrumut prevedea ca englezul să semneze automat un contract pentru 2024-2025 dacă ajungea la un anumit număr de meciuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele