Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Decizia luată de oficialii lui Bayern în cazul lui Eric Dier

Bayern Munchen Publicat pe 2 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21510861/1/dier.jpg

Eric Dier va rămâne la FC Bayern pentru încă un an. Contractul jucătorului de 30 de ani a fost prelungit cu un sezon, până la 30 iunie 2025, după ce a fost îndeplinită o clauză prestabilită.

Dier s-a alăturat iniţial lui Bayern în ianuarie, sub formă de împrumut de la Tottenham Hotspur.

Max Eberl, membru al consiliului de administraţie al FC Bayern pentru sport, a declarat că Dier este un jucător valoros. "Contractul lui Eric Dier a fost prelungit cu încă un an, după ce a făcut un anumit număr de apariţii. Este un sprijin valoros în apărarea noastră cu tot caracterul său", a spus el.

Dier, care are 49 de selecţii pentru Anglia, a jucat până acum de şapte ori în toate competiţiile pentru clubul din Munchen, fiind titular în cinci dintre aceste meciuri.

O clauză din contractul de împrumut prevedea ca englezul să semneze automat un contract pentru 2024-2025 dacă ajungea la un anumit număr de meciuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele