Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Decizia lui Bratu naşte controverse! Drăguşin n-a fost titular pentru că nu juca la Juventus, dar un fotbalist care nu evoluează la Farul a fost titular cu Suedia. Reacţia lui Panduru

România U21 Publicat pe 8 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20422923/1/florin-bratu-2021.jpg

Alex Georgescu (20 de ani) este selecţionat de Florin  Bratu pentru acţiunea naţionalei României U21 din Spania, deşi a jucat doar 62 de minute în acest sezon, la Farul! În plus, a mai şi evoluat în partida cu Suedia U20, câştigată cu 1-0.

O decizie total surprinzătoare a lui Bratu, care se contrazice în deciziile sale. Nu în urmă cu foarte mult timp, până ca declaraţia să dispară din mintea suporterilor români şi nu numai, selecţionerul naţionalei României U21 explica faptul că Radu Drăguşin nu a jucat din primul minut al unui amical din precedenta acţiune, pentru că nu evoluează la echipa de club! Odată cu convocarea şi utilizarea lui Georgescu, Bratu se contrazice singur.

Părerea a fost împărtăşită de analistul şi fostul mare fotbalist Basarab Panduru.

Alex Georgescu nu prea joacă pe la echipa de club. Şi după mă mir de ce la Rege la Farul nu il vâd pe Georgescu, in condiţile in care echipa are probleme cu fundaşul dreapta. Că Boboc e mai mult pentru stânga, Dussaut a mai fost incercat. Dar Georgescu nu prea a primit şanse.  După eu zic, problema este de ce vine la naţională? Cum de este convocat?”, a declarat Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Echipa de tineret a României a învins, joi, la Marbella, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa similară a Suediei, într-un meci amical disputat în cadrul stagiului de pregătire pe care tinerii tricolori îl efectuează în Spania. A marcat: Cîmpanu '22.

Selecţionerul Florin Bratu a folosit următoarea echipă: M. Popa – Al. Georgescu, Racoviţan, Farcaş, Ispas – M. Şerban (Albu '62), Isac (Dican '62) – Cîmpanu (Işfan '62), M. Corbu (Sefer '71), Baiaram (Petrila '62) – I. Stoica (Markovici '62).

Sâmbătă, de la ora 21.00, este programat meciul amical România U21 - Mexic U21, tot în Spania.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele