Ultima oră
Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion” Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion”
A fost lucrat Adi Mutu de jucătorii străini ai CFR-ului? ”Am vorbit cu oameni din cadrul echipei!” | VIDEO EXCLUSIV A fost lucrat Adi Mutu de jucătorii străini ai CFR-ului? ”Am vorbit cu oameni din cadrul echipei!” | VIDEO EXCLUSIV
Preşedintele Universităţii Cluj a anunţat la Fotbal Show cine va fi antrenor în sezonul viitor. ”Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv” | VIDEO EXCLUSIV Preşedintele Universităţii Cluj a anunţat la Fotbal Show cine va fi antrenor în sezonul viitor. ”Are contract pe 2 ani, ne-am stabilit un obiectiv” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Farul - Sepsi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Safranko înscrie în secunda 66! VIDEO | Farul - Sepsi 0-1, în direct la Prima Sport 1! Safranko înscrie în secunda 66!
VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz VIDEO | Andrei Rublev s-a calificat în finala turneului de la Madrid. Prestaţie perfectă cu Taylor Fritz
”Am informaţii că s-a luat legătura”. Ioan Ovidiu Sabău a anunţat cine l-ar putea înlocui la ”U” Cluj ”Am informaţii că s-a luat legătura”. Ioan Ovidiu Sabău a anunţat cine l-ar putea înlocui la ”U” Cluj

Decizie incredibilă luată de jucători şi staff, după AGA-ul de la Dinamo

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 21 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19741486/1/din.jpg

Începe o săptămână crucială pentru viitorul lui Dinamo. Oficialii s-au întâlnit pentru a decide soarta clublui. Şedinţa are ca scop mărirea capitalului şi a fost ţinută cu toate persoanele care fac parte din Consiliul de Administraţie al formaţiei din capitală, care aseară a remizat cu Academica Clinceni, scor 1-1.

În urma şedinţei s-a decis mărirea capitalului cu 5 milioane de euro, sumă care revitaliza echipa a cărei jucători sunt neplătiţi de patru luni.

Jurnaliştii de la gsp.ro notează că jucătorii şi staff-ul au luat o decizie radicală. Dacă până la data de 3 ianuarie nu li se va plăti măcar un salariu, nu se vor prezenta la reunirea lotului.

În prezent restanţele salariale au trecut de 4 luni şi nu există speranţe pentru o redresare miraculoasă în perioada imediat următoare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele