Ultima oră
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”
”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj ”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj
Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea

Decizie inedită luată de cei de la CSM Bucureşti. Unde se vor pregăti ”tigroaicele” pe timp de pandemie

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 3 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19410739/1/csm.jpg

Săptămâna viitoare CSM Bucureşti va reveni la antrenamente, iar oficialii au luat decizia de a efectua pregătirea pe Naţional Arena, în aer liber, datorită reglementărilor impuse de autorităţi, care interzic pregătirea în spaţii închise.

Înainte de restartul pregătirii, elevele lui Adrian Vasile for efectua teste pentru depistarea Covid-19.

”Începem afară pentru că nu avem unde să începem în altă parte, pe stadion. Stadion şi sală de forţă, împărţite pe grupe dar mi-e dor să începem în sală, cu antrenamentele de handbal. Testele vor fi făcute, pentru că nu avem cum altfel, nu putem face vizita medicală fără testele Covid”, a declarat Iulia Curea ,proaspăt instalată ca şi antrenor secund la CSM Bucureşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele