Ultima oră
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV

Declan Rice, acuzaţii grave, după eliminarea lui West Ham din Europa League. ”Arbitrul a părut că ia toate deciziile în favoarea lor”

Europa League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 6 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/20697526/1/fqyfs1sxmaigh2y.jpg

Declan Rice, mijlocaşul defensiv a lui West Ham United a acuzat arbitrajul din partida cu Frankfurt, din semifinale UEFA Europa League.  

Partida a fost câştigată cu 1-0 de nemţi, graţie reuşitei lui Rafael Borre. Astfel West Ham a părăsit competiţia în semifinale, după 3-1 la general pentru Frankfurt. Meciul nu a fost lipsit de momente tensionate, iar în minutul 17, ”centralul” partidei, Jesus Gil Manzano a fost nevoit să îl elimine pe Cresswell, după ce a făcut fault din postura de ultim apărător.

Declan Rice, în vârstă de 23 de ani, a răbufnit în drumul spre vestiare şi a ţipat în direcţia lui Manzano: ”Arbitrule! Foarte slab. Toată seara, foarte slab. Cum poţi fi atât de slab? Serios!”, iar apoi, după ce s-a îndepărtat de oficial, a adăugat: ”Probabil ai fost plătit. Corupţie nenorocită”, conform The Sun

După ce s-a încheiat partida acesta a explicat de ce a reacţionat în acest fel pentru BT Sport: ”Eliminarea probabil că a fost corectă, dar alte decizii au fost proaste. Arbitrul a părut că ia toate deciziile în favoarea lor, iar în cele din urmă nu poţi face multe când este împotriva ta”.

Mijlocaşul englez riscă să primească o suspendare de 3 meciuri în toate competiţiile europene, sancţiune prevăzută în regulamentul UEFA pentru astfel de ieşiri la adresa arbitrilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Europa League

Ultimele articole Toate articolele