Ultima oră
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”
Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix

Declaraţie învăluită în mister despre Viitorul Constanţa: ”Ce s-a întâmplat? O să vedeţi la startul Ligii 1”

Superliga Publicat pe 21 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19368282/1/gica-hagi.jpg

Clubul Viitorul Constanţa surprindea pe toată lumea când spunea că nu doreşte reluarea Ligii 1 în acest sezon. Mai nou, echipa care este gestionată de Gică Hagi a anunţat, prin Gică Popescu, că opinia s-a schimbat şi îşi doreşte ca întrecerea să reînceapă. Fostul căpitan al Barcelonei a făcut o declaraţie interesantă, învăluită în mister, pentru că nu vrut să spună şi motivul.

Între timp s-a petrecut ceva, nu pot să dezvălui ce anume, iar în acest moment Viitorul vrea să se dispute actualul campionat până la capăt.  Ce s-a întâmplat? O să vedeţi la startul jocurilor, nu mai insistaţi că nu o să vă zic”, a declarat, misterios, Gică Popescu la Telekom Sport. Decizia ar putea avea legătură cu ultima mutare de la Viitorul. Mai nou, GIcă Hagi este gata să ia un credit de 2.7 milioane de euro, pe care se obligă să-i restituie în 10 ani. Cu această sumă, finanţatorul şi antrenorul Viitorului vrea să pună pe picioare hotelul de la stadionul de la Ovidiu, iar toţi jucătorii şi stafful tehnic să fie cazaţi acolo când e nevoie, după stitlul celor mai mari cluburi ale Europei.

Hagi a recunoscut că în timp a mai făcut astfel de credite prin care să investească în echipă, pentru anumite proiecte pe care le-a desfăşurat în special în zona de infrastructură. Hagi a băgat foarte mulţi bani în academie, aeasta fiind şi principala lui sursă de venit; creşterea jucătorilor şi cedarea lor în Europa sau în România pe sume importante de bani. Viitorul face acest proces de ani de zile şi până acum a avut real succes. Totul a dat naştere unei performanţe remarcabile, câştigarea campionatului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele