Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Final de foc pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Deian Sorescu nu a uitat de Dinamo. ”Cu siguranţă cred că se pot salva sau pot evita chiar şi barajul”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 23 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20648737/1/ds.jpg

Deian Sorescu nu i-a uitat pe cei de la Dinamo, de unde a plecat în această iarnă la polonezii de la Rakow, contra sumei de 800.000 de euro.

El este de părere că dinamoviştii se pot salva de la retrogradare şi chiar pot evita barajul de menţinere în Casa Liga 1. Sorescu a mai dezvăluit şi că ţine legătura cu foştii colegi.

 ”(n.r. despre relaţia cu foştii colegi) Am ţinut-o şi o să o ţin în continuare pentru că au fost 4 ani. Eu unul îmi amintesc de ei şi cu bune şi cu rele şi mă bucur că am putut să port un tricou ca al lui Dinamo şi mă bucur că am reuşit să îmi fac relaţii de prietenie cu anumiţi jucători. (n.r. despre Uhrin) Nu mă aşteptam pentru că ştiam situaţia actuala a echipei.

(n.r. despre baraj) Cu siguranţă cred că se pot salva sau pot evita chiar şi barajul, dar rezultatele nu îmi dau dreptate. Nu vreau decât să am încredere şi să merg pe mâna băieţilor pentru că cu siguranţă vor reuşi să scoată echipa”
, a spus Sorescu, pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele