Ultima oră
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău 1-1. Egal în primul meci din play-off-ul Ligii 2 şi un super gol de la mare distanţă
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?” Mircea Rednic acuză sancţiunea primită, după incidentele de la Dinamo - UTA. „Eu cu ce am greşit?”
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”

Demitere de antrenor în SuperLigă? Decizie total neaşteptată a conducerii

Hermannstadt Publicat pe 1 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21037971/1/fc-hermannstadt-2023-antrenament.jpg

Marius Măldărăşanu este dispus să plece de la FC Hermannstadt, date fiind rezultatele slabe din ultima perioadă, sibienii fiind tot mai jos, de la etapă la etapă, în clasamentul din SuperLiga României. Însă, antrenorul are sprijin necondiţionat din partea conducerii, care nu concepe despărţirea.

Marius Măldărăşanu este susţinut de oamenii care decid soarta clubului, lucru foarte rar întâlnit în România, după câteva runde în care antrenorul nu are rezultate. Potrivit GSP, tehnicianul este dorit în continuare, totul fiind discutat în cadrul unei şedinţe.

Mai mult, cei găsiţi vinovaţi pentru situaţia de la FC Hermannstadt sunt jucătorii, mai ales că li s-au achitat restanţele salariale, chiriile şi aşa mai departe.

FC Hermannstadt a pierdut şi cu ”U” Cluj

FC Hermannstadt a cedat în duelul cu ”U” Cluj, scor 1-0 , din etapa 28 a Superligii şi a ajuns la 7 meciuri consecutive fără victorie. Meciul a putut fi urmărit în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

La finalul partidei antrenorul sibienilor, Marius Măldărăşanu a părut resemnat, ştiind că echipa sa traversează cea mai slabă perioadă din acest sezon. Cu toate că Hermannstadt nu are rezultate expertul Prima Sport, Ionuţ Rada e de părere că tehnicianul nu are de ce să părăsească echipa, date fiind rezultatele pe care le-a reuşit până acum, când formaţia era marea surpriză a Superligii.

”Cred că ar fi o greşeală să plece (n.r. Măldărăşanu). E clar că acele nouă puncte, problemele financiare, cumva te ajung din urmă.  A reuşit o performanţă incredibilă, să aducă o echipă cu probleme financiare în prima ligă.

A avut o perioadă foarte bună, un joc foarte bun, cumva e normal să aibă şi căderea asta. În acelaşi timp cred că ar fi o greşeală ca el să plece în momentul ăsta, până la urmă el a construit echipa asta şi ar fi păcat.”, a spus Rada, în exclusivitate la Fotbal Show.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele