Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, apreciaţi de cei mai exigenţi jurnalişti pentru prestaţia cu AS Roma. Notele primite de români

Serie A Publicat pe 14 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20063456/1/man-mihaila.jpg

Prestaţia românilor Dennis Man şi Valentin Mihăilă din meciul cu AS Roma a fost apreciată inclusiv de jurnaliştii italieni de la ParmaLive.com. În timp ce Valentin Mihăilă a primit nota 8, Dennis Man a fost notat cu 7,5.

”Se vede că vorbeşte aceeaşi limbă cu Dennis Man. S-a distanţat cu furie de Mancini şi Bruno Peres, fază după fază. A avut sângele rece în faţa lui Paul Lopez, marcând golul ed 1-0. A fost implicat şi în faza care a dus la penalty-ul transformat de Hernani. Devastator!”, au scris cei de la ParmaLive despre Valentin Mihăilă. 

”Jocurile de cuvinte cu SuperMAN vin natural. Prestaţia de astăzi a românului a fost practic perfectă. Invincibil în duelurile 1 vs 1, a oferit o pasă ideală pentru Mihăilă, la golul de 1-0. A ratat o şansă mare în debutul reprizei secunde, dar nu mai contează!”, a precizat aceeaşi sursă despre Dennis Man.

Parma a câştigat meciul de pe teren propriu cu AS Roma, scor 2-0, în runda cu numărul 27 din Serie A, în direct pe Look Sport+. Valentin Mihăilă şi Dennis Man au fost cei mai buni jucători ai echipei din Parma.

Valentin Mihăilă a deschis scorul în minutul 9, din centrarea lui Dennis Man. Este a doua reuşită în Serie A pentru Mihăilă (21 de ani).

În minutul 48, Dennis Man a irosit şansa de a înscrie primul gol în Serie A, după ce a şutat în portar din 6 metri.

Hernani a dublat avantajul gazdelor în minutul 55, din penalty, după ce Graziano Pelle a fost faultat în careu.

În minutul 58, Dennis Man şi Valentin Mihăilă puteau să repete faza de la primul gol. Man l-a depăşit pe Kumbulla în banda stângă şi a centrat perfect pentru Mihăilă, dar Ibanez a intervenit in extremis şi a respins mingea din faţa românului.

În minutul 78, Mihăilă a fost din nou aproape de ‘dublă’, după o fază senzaţională. Mijlocaşul transferat de la Universitatea Craiova a recuperat mingea în propria jumătate de teren, a driblat trei adversari, a ajuns la marginea careului, dar a şutat pe centrul porţii, fără probleme pentru Pau Lopez.

Dennis Man a fost integralist, în timp ce Valentin Mihăilă a fost înlocuit în minutul 82.

Parma a reuşit prima victorie în 2021! Mai mult, precedentul succes în Serie A data din 30 noiembrie 2020.

În urma acestui rezultat, Parma ocupă locul 19 în clasament, retrogradabil, cu 19 puncte, în timp ce AS Roma se află pe poziţia a cincea, cu 50 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele