adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

Destinaţie surprinzătoare pentru Andrei Ciolacu, fostul jucător al celor de la Rapid

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 1 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21001325/1/ciolacu.jpg

Andrei Ciolacu (30 de ani) continuă în Malta, dar la o nouă echipă. Fostul rapidist este noul jucător al celor de la Birkirkara, după ce s-a despărţit de Floriana.

Birkirkara este una din cele mai titrate echipe locale, cu 3 campioante şi 4 Cupe, în prezent fiind pe locul 3, la 12 lungimi de liderul Hamrun.

”Birkirkara F.C are plăcerea de a vă anunţa transferul lui Andrei Ciolacu. Atacantul român, a cărui primă perioadă în Malta a fost cu Floriana, a marcat 6 goluri şi a pasat de 5 ori în 17 meciuri sezonul trecut.

Andrei a mai făcut parte din Naţionala României U21 şi a câştigat şi a promovat cu FC U Craiova 1948 în prima ligă.

Bun venit la bord, Andrei!”
este comunicatul formaţiei malteze.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri