Ultima oră
Mesaj clar transmis de Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „O lovitură” | EXCLUSIV Mesaj clar transmis de Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat că îl vrea pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „O lovitură” | EXCLUSIV
VIDEO | Valencia - Alaves 0-1. Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă VIDEO | Valencia - Alaves 0-1. Ianis Hagi a fost lăsat pe bancă
VIDEO | CFR Cluj - Rapid 2-1, în direct la Prima Sport 1! Otele reia perfect la colţul scurt VIDEO | CFR Cluj - Rapid 2-1, în direct la Prima Sport 1! Otele reia perfect la colţul scurt
Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine” Paula Badosa şi Stefanos Tsitsipas nu mai sunt un cuplu: “Ne dorim în continuare reciproc numai bine”
Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV Marius Şumudică a reacţionat după ce Neluţu Sabău a dezvăluit că l-ar putea înlocui la „U” Cluj: „Ştie foarte bine” | EXCLUSIV
EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez” EXCLUSIV | Marius Şumudică are oferta pe masă! „În seara asta dacă vreau semnez”

Detalii de ultim moment despre situaţia lui Novak Djokovic. ”Suntem foarte îngrijoraţi în privinţa timpului”

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 14 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20552091/1/djo-4.jpg

Avocatul Nicholas Wood a declarat, în timpul unei audieri de instrucţie în cazul Novak Djokovici la Federal Circuit Court, că nu s-a propus ca sportivul să fie reţinut astăzi. Wood i-a cerut judecătorului Anthony Kelly ca acest caz să fie judecat cât mai rapid, având în vedere faptul că Australian Open începe luni.

Wood a menţionat că vrea ca Novak Djokovic să rămână vineri seara la adresa la care se află în acest moment şi ca sâmbătă să aibă posibilitatea de a fi împreună cu echipa sa de avocaţi.

Avocatul a sugerat că procesul poate avea loc la Federal Circuit Court şi nu să fie transferat la Tribunalul Federal, el subliniind că “fiecare minut înainte de startul turneului luni este preţios”.

Nicholas Wood a precizat că până sâmbătă la prânz va depune documentele şi solicitările necesare, iar Ministerul Imigraţiei va depune documentele până sâmbătă la ora 22.00, astfel încât duminică să poată avea loc o audiere.

“Domnul Djokovic ar putea fi programat să joace luni seara sau marţi seara. În acste circumstanţe suntem foarte îngrijoraţi în privinţa timpului”, a explicat avocatul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele