Ultima oră
VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă” VIDEO | Nicuşor Bancu speră să prindă locul doi. ”Suntem acolo, se va juca până în ultima etapă”
VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie VIDEO | Scene ireale în Giuleşti! Iacob a fost înjurat de un fan şi a sărit la bătaie
Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”

Marius Şumudică, revenire de senzaţie în Superligă. Anunţul a fost făcut: ”El va fi noul antrenor!”
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii dau lovitura în minutul 90+6 şi încheie speranţele giuleştenilor VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Oltenii dau lovitura în minutul 90+6 şi încheie speranţele giuleştenilor
Nou-promovata Corona Braşov a cucerit titlul naţional la volei masculin Nou-promovata Corona Braşov a cucerit titlul naţional la volei masculin
VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid VIDEO | Rafa Nadal is back! Calificare palpitantă în optimi la Madrid

Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a lui Luca Mihai

Poli Iași Publicat pe 16 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21560707/1/mihai-iml.jpg

Luca Mihai a suferit o accidentare gravă în partida Dinamo - Poli Iaşi, iar diagnosticul pus de medici este unul groaznic. 

  • Dinamo Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Poli Iaşi, în etapa a patra din play-out

În prima repriză, în urma unei intrări dure a lui Homawoo de la Dinamo, Luca Mihai a fost transportat cu ambulanţa la spital, după ce i s-a aplicat un guler cervical.

Jucătorul de 20 de ani a fost transportat la Spitalul Elias din Capitală, iar după o serie de investigaţii au venit si rezultatele. Mihai va efectua luni un computer tomograf, pentru a se vedea mai clar cât de grave sunt problemele. Primele rezultate arată rău: mai multe fracturi, hematom cranian şi un timpan spart.

Conform Fanatik, evoluţia privind starea de sănătate a lui lui Luca este una buna, acesta fiind mutat din salonul în care stătea.

Ovidiu Haţegan a răbufnit: „Impresia mea a fost că vrea să joace mingea!”

Decizia centralului arădean a atras un val de indignare şi acuzaţii la adresa sa. La o zi după meci, arbitrul a oferit primele declaraţii şi a recunoscut că a făcut o greşeală, deoarece ar fi trebuit, într-adevăr, să acorde cartonaş roşu.

”Din păcate, n-am perceput pe moment gravitatea impactului. Am văzut doar doi jucători lovindu-se cap în cap, iar impresia mea a fost că dinamovistul a vrut să joace mingea.

Când am revăzut faza, mi-am dat seama că am greşit, trebuia să folosesc cartonaşul roşu. Îmi pare foarte rău de cele întâmplate şi îi doresc jucătorului de la Poli Iaşi însănătoşire grabnică”, a spus Haţegan, potrivit gsp.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele