Ultima oră
Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal Fostul selecţioner Vicente Del Bosque va conduce comisia care supervizează federaţia de fotbal
Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!” Rapid a rezolvat prima mutare pentru sezonul viitor: „A semnat!”
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”

Detalii de ultim moment despre transferul lui Moruţan la Galatasaray. Când este aşteptat fotbalistul la Istanbul

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 24 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20372058/2/mo.jpg

FCSB s-a înţeles cu Galatasaray Istanbul pentru transferul mijlocaşului Olimpiu Moruţan (22 de ani). Gigi Becali a anunţat că va încasa 5,7 milioane de euro. Astăzi, finanţatorul ‘roş-albaştrilor’ a dezvăluit salariul lui Moruţan la echipa turcă – 800.000 de euro anual, plus bonusuri. Galatasaray abia a anunţat în mod oficial că negociază transferul.

FCSB a mai primit o ofertă concretă pentru Moruţan, de la echipa daneză FC Copenhaga. Suma de transfer era mai mică, dar şi salariul oferit lui Moruţan era de aproape două ori mai mic.

Turcii au început negocierile oficiale, iar fotbalistul este aşteptat să plece cu un avion către Istanbul în cursul serii de marţi, fiind şanse mari ca prezentarea oficială să aibă loc cu o zi mai târziu, dacă tratativele decurg bine.

"Au început negocierile pentru transferul lui Olimpiu Vasile Moruţan, născut la 25.04.1999, care este fotbalistul lui FCSB", este comunicatul celor de la Galatasaray, prin KAP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele