Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

Deţinătorul drepturilor TV a dezvăluit câţi bani vor pierde cluburile din Casa Liga 1, dacă se retrage Academica Clinceni: „Un meci costă peste 100.000 de euro!”

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 8 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20597511/1/fc-arges-academica-clinceni-liga-1-casa-pariurilor-06-02-2022.jpg

Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deţine drepturile de televizare în Casa Liga 1, a oferit un amplu interviu în care a vorbit deschis despre factorul financiar al fotbalului românesc şi cât de profitabil este campionatul nostru, din perspectiva unui business. 

Printre mai multe subiecte abordate, Orlando Nicoară a prezentat pentru Gazeta Sporturilor ce probleme financiare considerabile ar aduce retragerea Academicii Clinceni, înainte de terminarea campionatului.

Formaţia ilfoveană se confruntă cu mari probleme cu banii şi a pierdut o mare parte dintre fotbalişti. Terminarea sezonului este pusă sub semnul întrebării în acest context.

„Dacă Academica Clinceni se retrage acum din competiţie, ea mai având de jucat 16 partide, gândiţi-vă că nu ne va fi livrat numărul de meciuri pentru care am plătit. Un meci costă peste 100.000 de euro. Practic, se va ajunge ca suma din drepturi să fie cu aproape două milioane de euro mai mică! 

Dacă la începutul campionatului se făcea ceea ce noi solicităm şi anume Clinceni să fi fost invitată să-şi anunţe bugetul, să arate ce venituri aşteaptă etc, atunci azi nu mai aveam acest caz. LPF lucrează la acest proiect de control financiar. Ceea ce se petrece azi cu Clinceni afectează toată competiţia, întreg produsul! Două milioane sunt mulţi bani, fiindcă această sumă va fi suportată în solidar de toate celelalte echipe fiindcă cei de la Clinceni şi-au încasat deja toţi banii de la TV pe acest sezon. 

Dacă ei se retrag, va fi pagubă şi pentru restul. De-asta pot să înţeleg poziţia Ligii, încearcă să evite o astfel de situaţie, dar nici cu copii de 13 ani nu e o soluţie. Când m-au anunţat în dimineaţa meciului cu Farul că se amână, am întrebat câte cazuri de Covid au. Patru! Patru? Şi nu se joacă meciul?! Păi, da, că lista lor cuprinde 15 jucători. Incredibil!”, a declarat Orlando Nicoară, pentru GSP.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele