Ultima oră
Alt jucător OUT de la FCSB! ”Nu-mi place de tine”. Gigi Becali a anunţat a 7-a plecare. ”Mă mai înşel” Alt jucător OUT de la FCSB! ”Nu-mi place de tine”. Gigi Becali a anunţat a 7-a plecare. ”Mă mai înşel”
VIDEO | Arbitrul finalei Ligii Europa şi familia sa, atacaţi de suporterii echipei AS Roma la aeroport VIDEO | Arbitrul finalei Ligii Europa şi familia sa, atacaţi de suporterii echipei AS Roma la aeroport
Aproape 300 de sportivi, din cinci ţări, la Internaţionalele României ”Iolanda Balaş Soter” Aproape 300 de sportivi, din cinci ţări, la Internaţionalele României ”Iolanda Balaş Soter”
EXCLUSIV | Cristi Dulca, opinie despre cine va antrena CFR Cluj în sezonul următor  EXCLUSIV | Cristi Dulca, opinie despre cine va antrena CFR Cluj în sezonul următor
Inter Miami s-a despărţit de tehnicianul Phil Neville Inter Miami s-a despărţit de tehnicianul Phil Neville
Anchetă a UEFA după ce Szymon Marciniak, arbitrul finalel Ligii Campionilor, a ţinut un discurs la o reuniune organizată de un politician de extremă dreapta
Anchetă a UEFA după ce Szymon Marciniak, arbitrul finalel Ligii Campionilor, a ţinut un discurs la o reuniune organizată de un politician de extremă dreapta

Dezvăluiri halucinante despre cum merg lucrurile la naţionale. Cătălin Cîrjan: ”A fost supus unor abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis”

Echipa nationala Publicat pe 30 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21081695/1/romania-u21-germania.jpg

Cătălin Cîrjan face dezvăluiri incredibile în continuare şi a avut un nou discurs de-a dreptul şocant, despre ce se întâmplă la echipele ”under” ale naţionalei. Cuvintele şi acuzele lui au în centru un nume în principal, Mihai Stoichiţă, care ar face şi desface tot ce ţine de convocări şi aşa mai departe.

Cîrjan a revenit cu noi informaţii puternice, în neconcordanţă cu poziţia Federaţiei Române de Fotbal, care a negat primele sale afirmaţii. Acum, el a precizat că anumiţi oameni au abuzat şi umilit câţiva fotbalişti, pentru faptul că, de exemplu, nu au acceptat să se transfere unde le-a fost indicat.

El îi îndeamnă şi pe alţi jucători să iasă în faţă, să spună anumite lucruri care s-ar întâmpla la naţionale.

Am auzit ce au spus domnii Stoichiţă, Săndoi şi Vochin. Sunt multe lucruri neadevărate în ce au zis. Au făcut-o intenţionat pentru a deturna totul în favoarea dumnealor. Au negat lucruri evidente pentru toată lumea. Dacă ar fi fost cum spun, m-ar fi primit la naţionala U21, aşa cum m-au şi convocat.

Domnul Stoichiţă a zis că antrenorii au mână liberă şi că nu acceptă niciun amestec în activitatea antrenorilor. De parcă eu sunt primul care spune ce spune. Domnul Rădoi e tot mincinos, aşa cum sunt eu? Mai ţineţi minte şi când l-a înjurat pe domnul Mutu, după un meci? Să mai zic?.

Declaraţiile de săptămâna trecută ale părinţilor lui Caragea de la Sassuolo le-aţi citit? Au zis că nu mai vine băiatul lor la lot cât timp e Mogoşanu selecţioner. Pe Caragea nu-l cunosc, dar îl ştiu pe Luca Popa de la Venezia. A fost supus la acelaşi tip de tratament, cu abuzuri şi umilinţe, pentru că nu s-a transferat unde i-au zis ei.

Şi ca el mai sunt şi alţii. Îi sfătuiesc să nu se mai lase umiliţi, lumea trebuie să afle că e aşa cum am spus: naţionala României nu mai e a României! Ştiu că am o situaţie privilegiată în comparaţie cu alţi jucători români, eu pot vorbi deschis.

Băieţilor le este teamă de răzbunarea lor, dar mie şi familiei mele nu ne e frică decât de Dumnezeu. Am spus adevărul şi îl vom spune indiferent de situaţie”, a declarat Cîrjan, pentru playsport.ro.

Răspunsul lui Mihai Stoichiţă, după primele dezvăluiri ale lui Cătălin Cîrjan

S-a iscat un scandal monstru în momentul în care Cătălin Cîrjan a intrat într-un conflict cu FRF. Mihai Stoichiţă a fost şi el vizat, dar neagă tot ce a spus jucătorul lui Arsenal.

Jucătorul de 20 de ani susţinea că Mihai Stoichiţă îi dicta lui Costel Enache, antrenorul Under 15 de la acel moment, schimbările din meci. Mai mult decât atât, Cîrjan a susţinut că directorul tehnic de la FRF s-a întors la acel meci, care a avut loc la Piatra Neamţ, cu părinţii a doi puşti care evoluau la U 15.

Mihai Stoichiţă neagă toate acuzaţiile care i s-au făcut şi le cataloghează drept ”bârfe”, mai mult de atât a dezvăluit că Emil Săndoi, Marius Niculae şi Vlad Munteanu s-au interesat de puştiul ”tunarilor”, dar jucătorul a refuzat de mai multe ori naţionala de tineret. 

”Cătălin Cârjan a primit multe convocări pentru echipele naţionale şi le-a refuzat. Anul trecut a fost chemat pentru două amicale, cu Steaua şi cu FC Argeş, care au avut loc pe 17 şi pe 21 noiembrie. A spus că preferă să rămână la Arsenal pentru două meciuri cu Lyon şi cu Milan, care erau mai importante, doar că acele jocuri au avut loc pe 8 decembrie şi pe 13 decembrie! Adică el nu a venit la naţională pentru că urma să aibă două partide la club peste două săptămâni?! Ce se înţelege de aici

Săndoi a fost la el, la Londra? Emil, Marius Niculae şi Vlad Munteanu au fost în Anglia pentru Cârjan. Dacă nu am fi fost interesaţi de Cârjan, am fi trimis de nebuni trei oameni după el? Săndoi a văzut o jumătate dintr-un antrenament al lui, după care a mers la Port Vale ca să-l urmărească pe Dennis Politic, pe urmă l-a urmărit pe Cătălin şi într-un meci al lui Arsenal U23. Au fost acolo şi Munteanu, şi Niculae, doi foşti mari fotbalişti, ca să-l evalueze trei persoane, nu una singură! Niculae e responsabil din partea mea cu naţionala sub 21 de ani.

Eu nu am făcut nicio schimbare în nicio echipă naţională de când sunt în Federaţie! Şi nici nu fac eu listele de convocare, eu doar am discuţii uneori cu selecţionerii şi pot avea opinii, atât, ceea ce mi se pare firesc.”, a spus Mihai Stoichiţă, pentru GSP.ro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt