Ultima oră
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”
”Va avea loc un eveniment important”. Florin Maxim a anunţat cum se va celebra cucerirea Cupei ”Va avea loc un eveniment important”. Florin Maxim a anunţat cum se va celebra cucerirea Cupei
Franţa a anunţat lotul pentru EURO 2024! Decizia surprinzătoare a lui Didier Deschamps Franţa a anunţat lotul pentru EURO 2024! Decizia surprinzătoare a lui Didier Deschamps
Simona Halep, mesaj după eliminarea de la Trophee Clarins: ”Nimeni nu a spus că această revenire va fi uşoară. Voi continua să muncesc şi să cred în drumul meu” Simona Halep, mesaj după eliminarea de la Trophee Clarins: ”Nimeni nu a spus că această revenire va fi uşoară. Voi continua să muncesc şi să cred în drumul meu”
Tenismanii de top spun că joacă prea mult pentru că turneele sunt prea lungi Tenismanii de top spun că joacă prea mult pentru că turneele sunt prea lungi

Diana Chemtai Kipyokei (Kenya) a fost suspendată şase ani pentru dopaj

Atletism Publicat pe 21 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20958346/1/chemtai-kipyokei.jpg

Diana Chemtai Kipyokei, maratonistă din Kenya, a fost suspendată marţi pentru şase ani din activitatea sportivă, pentru dopaj.

Diana Chemtai Kipyokei (28 de ani) a fost suspendată de către Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU). Atleta din Kenya a fost testată pozitiv la triamcinolon în octombrie 2021, după câştigarea Maratonului de la Boston.

Suspendată provizoriu în luna octombrie a acestui an, Kipyokei şi-a îngreunat singură situaţia, după cum anunţă AIU în comunicatul dat publicităţii: ”Cu ajutorul Agenţiei Anti-doping din Kenya, AIU a descoperit că Diana Chemtai Kipyokei a folosit documente false în încercarea ei de a explica motivul pentru care a folosit respectiva substanţă, documente despre care a afirmat că ar fi emise de un spital”.

Diana Chemtai Kipyokei a fost deposedată şi de titlul câştigat la Boston, în 2021. Ea va lipsi din concursuri până în anul 2028.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele