Ultima oră
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”

Dică, aproape să lucreze cu un fost elev de la FCSB la noua echipă: "Am negociat!"

CS Mioveni Publicat pe 8 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20975072/1/csm.jpg


Nevoită să dea un restart total în pauza de iarnă pentru a evita retrogdararea în Liga 2, CS Mioveni începe negocierile la start de 2023 şi e foarte aproape să reuşească două mutări importante: Nicolae Dică şi Bogdan Rusu!
 
Vândut în vară la FCSB pentru 200.000 de euro, vârful de atac în vârstă de 32 de ani nu a reuşit să se impună la vicecampioana României, iar Gigi Becali i-a reziliat contractul, considerând că nu mai are nevoie de serviciile sale. În acest moment, Rusu poate juca în SuperLigă doar pentru CS Mioveni, club cu care e foarte aproape să semneze din postura de fotbalist liber de contract. În paralel, aşteaptă o ofertă din campionatele nordice, dar şansele ca aceasta să vină sunt mici:
 
"Sunt acasă. Nu am făcut încă pregătirea, sunt în vacanţă. De abia am fost să reziliez. Am negociat cu cei de la Mioveni, dar momentan nu e nimic concret. Aştept şi alte oferte de afară, am vorbit cu cineva.
 
Am înţeles că am voie să joc în campionatele nordice, care au alt sistem competiţional. Eu îmi doresc să revin la Mioveni să joc pentru că-mi doresc să nu stau pe tuşă până la vară. Nu vreau să zic că vor să profite de faptul că nu pot să joc la altă echipă din România. Ei ştiu cel mai bine ce vor, dacă doresc să salveze echipa sau să pice. Din câte am înţeles, da (n.red - întrebat dacă Nicolae Dică va veni la CS Mioveni)", a spus Rusu, duminică, citat de digisport.ro.
 
Pe lângă întăririle la nivelul lotului, argeşenii au nevoie şi de un antrenor care să vină cu un immpact imediat, iar alesul este Nicolae Dică. Aflat şi el în negocieri avansate, "Dicanio" e aşteptat să semneze în cel mai scurt timp şi să-şi asume responsabilitatea salvării de la retrogradare:
 
"Au fost discuţii cu Nicolae Dică! Îl dorim la Mioveni şi cred că va veni în cele din urmă la clubul nostru", a dezvăluit Constantin Stancu, directorul executiv al lui CS Mioveni, pentru ProSport.ro.
 
Cu doar o victorie în primele 21 de meciuri, CS Mioveni e ultima în SuperLigă, adunând doar nouă puncte, la zece lungimi sub UTA Arad şi Universitatea Cluj.
mail-share icon Email
viewscnt

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele