Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo a aflat pe ce arenă va juca primul meci din istorie în Liga 2

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20799982/1/dinamo-liga-2.jpg

Retrogradată în premieră în Liga 2, după 74 de ani de istorie, Dinamo debutează joi în noul sezon. Adversara „câinilor” va fi o altă echipă care revendică o istorie specială, Progresul Spartac Bucureşti.
 

Dacă Dinamo a retrogradat pentru prima dată, la finele sezonului trecut, Progresul vine din Liga a treia şi are ambiţii mari. Alături de Steaua şi Dinamo, urmaşii trupei din Parcul cu Platani vor da culoare eşalonului secund fotbalistic şi vor multiplica miza.

Confruntarea se va juca pe arena din Clinceni. Locaţia iniţială trebuia să fie Buftea, dar şansele că meciul să se joace fără spectatori erau foarte mari pe această arenă.

"VICTORIE! După mai multe lovituri primite de Progresul legate de organizarea meciurilor în primele etape din Liga a 2-a, de la inabilitatea de a ne omologa propriul stadion, la vestea că derby-ul cu Dinamo s-ar fi putut juca cu porţile închise, în sfârşit primim o veste bună.

Clubul nostru a primit, acum câteva minute, aprobarea instituţiilor pertinente de a muta meciul Progresul Spartac – Dinamo Bucureşti pe Clinceni Arena, unde se va juca cu spectatori!"
, este comunicatul celor de la Progresul.

Cu o echipă aproape complet schimbată, confruntată cu fantoma falimentului şi trecută prin furcile caudine ale retrogradării, echipe din Ştefan cel Mare va miza şi în acest sezon pe susţinerea fanilor.
 
Într-o vară fierbinte şi tulbure, noul antrenor, Ovidiu Burcă, a renunţat la mai mulţi fotbalişti, printre care câţiva jucători de bază din sezonul anterior. Astfel, Burcă i-a înştiinţat pe Bogdan Gavrilă, Mihai Eşanu, Antoni Ivanov şi Cătălin Măgureanu să-şi caute echipă, alegând să aducă la Dinamo mai mulţi fotbalişti tineri, din ligile inferioare, dar şi din pepiniera clubului. Dacă strategia gândită în birourile din Ştefan cel Mare este cea câştigătoare, rămâne de văzut până la finele acestui sezon. Până atunci, meciul de debut al celor două echipe în liga secundă, Progresul – Dinamo, se joacă joi, de la ora 18.00 şi va putea fi urmărit în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele