Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Dinamo, aproape de salvarea de la retrogradare. Stanciu: "Poate încheia un sezon aproape catastrofal de o manieră extraordinară" EXCLUSIV

Emisiuni Publicat de Andrei Ionascu pe 9 mai 2021
mail-share icon Email

Dinamo a câştigat meciul de pe teren propriu cu Hermannstadt, scor 2-0, în etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport+. Sibienii au jucat în inferioritate numerică din minutul 32, după eliminarea lui Ionuţ Stoica. În urma acestei victorii, a patra la rând, Dinamo nu mai riscă retrogradarea directă în Liga 2.

La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, Cristi Dulca, Mirel Albon şi Daniel Stanciu au analizat lupta pentru evitarea retrogradării în care sunt implicate cele două echipe.

Paul Anton a înscris două goluri din penalty, în minutele 34 şi 90+3.

Hermannstadt rămâne pe loc retrogradabil, cu două etape înainte de finalul play-out-ului.

“Era vital pentru Hermannstadt să câştige acest joc, pentru a mai avea şanse de salvare. Au început foarte bine jocul, au avut o ocazie extraordinară în minutul 1. Apoi, penalty-ul şi cartonaşul roşu au făcut diferenţa în acest joc. Contează foarte mult dacă rămâi în zece oameni. Dinamo a ştiut să profite de această şansă”, a spus Cristi Dulca, la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20170872/1/maxresdefaulta.jpg

“Cred că nu se acordă o importanţă detaliilor. Regulamentul se schimbă în fiecare an şi antrenorii ar trebui să lucreze la acest aspect. Să le explice jucătorilor că mai bine faci o alunecare decât să tragi adversarul în careu. În cazul unei lupte pentru balon, se dă penalty, dar numai cartonaş galben. Am văzut multă nervozitate, cei de la Sibiu au protestat prea mult. În aceste condiţii, n-au putut să joace ce trebuia să joace. Victoria lui Dinamo este meritată. Faza penalty-ului a fost decisivă pentru stabilirea învingătoarei.

Ambele echipe au jucat azi cu trei fundaşi centrali, dar cred că în România se pune accent prea mult pe sistem şi mai puţin pe ce trebuie să facă jucătorii. Degeaba joci cu trei fundaşi centrali, dar Stoica rămâne cu Mihaiu 1 contra 1 şi iese penalty şi roşu. Mi se pare o greşeală care te duce la retrogradare. Joci din trei în trei zile, când să lucrezi la sistemul de joc?”, a spus Mirel Albon.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20170872/3/albon.jpg

“Victorie important pentru Dinamo, continuă seria foarte bună. E o serie mult mai bună decât o arată punctajul, pentru că au jucat cu care sunt în luptă directă pentru evitarea retrogradării. E o gură mare de oxigen şi pentru meciul de marţi, din semifinalele Cupei României. Dinamo poate încheia un sezon aproape catastrofal de o manieră extraordinară. Până la urmă, cel mai mult contează ultima impresia. Dusan Uhrin reuşeşte patru victorii consecutive, după două rezultate mai puţin bune.

E clar că Hermannstadt va lupta pentru locul de baraj. Cred că Voluntari, Viitorul, Astra şi Dinamo vor lupta să evite cele două locuri de baraj”, a spus Daniel Stanciu.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20170872/4/clasament-dinamo.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele