Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Dinamo ia în calcul Arcul de Triumf pentru meciurile de acasă, din Liga 2. ”Câinii” au început demersul

Dinamo Publicat pe 23 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20751153/1/arcul.jpg

Stadionul Arcul de Triumf este o variantă pentru Dinamo, pentru sezonul de Liga 2, competiţie în care va lua startul. ”Câinii” sunt nevoiţi să găsească altă variantă pentru că ”Ştefan cel Mare” va intra în reconstrucţie, iar o posibilitate este Stadionul Arcul de Triumf.

Dinamoviştii au făcut primele demersuri, iar un act a fost trimis către oficialii care se ocupă cu gestionarea arenei. Cert este că prima variantă pe care voia Dinamo să joace iniţial, Colentina, a picat pentru că nu dispune de vestiare.

”Încercăm şi o altă variantă, Arcul de Triumf. Încercăm să ajungem la o înţelegere. Încercarea moarte n-are. Ar fi păcat să nu fie folosite aceste stadioane noi. Şi cei care se ocupă de stadion ar avea de câştigat.

Am depus cerere la Cotroceni, s-a vorbit şi cu domnul Ciuclea (n.r Ilie Ciuclea) pentru stadionul din Colentina. La Cotroceni nu se poate juca, vestiarele au fost transformate în birouri. Aşa ne-au transmis cei de la Banca Naţională”, a spus Cornel Ţălnar.

Dinamo poate împrumuta jucători de la Rapid

Dinamo va lua startul în Liga 2 şi acum caută jucători cu care să completeze lotul după plecările importante de după retrogradare. ”Câinii” se gândesc la toate variantele, iar o posibilă mână de ajutor poate fi întinsă de rivala Rapid. Cornel Ţălnar se implică în problemele de la Dinamo.

A luat legătura cu Adrian Mutu şi i-a cerut să trimită în ”Ştefan cel Mare” jucătorii pe care nu îi vede atât de importanţi pentru sezonul următor de Casa Liga 1. Practic, Rapid să împrumute jucători la Dinamo.

Dinamo s-a reunit luni, pentru pregătirea sezonului de Liga 2, competiţie care va fi LIVE pe programele Prima Sport, dar şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro! ”Câinii” au avut prima întâlnire sub comanda lui Gică Mihali, dar e puţin probabil că el va rămâne principal pe parcursul stagiunii care vine.

La reunire au fost prezenţi 28 de jucători, mulţi dintre ei fiind tineri promovaţi de la echipa sub 19 ani a clubului:

  • Portari: Mihai Eşanu, Ştefan Fara, Denis Oncescu
  • Fundaşi: Gabriel Moura, Deniz Giafer, Costin Amzăr, Răzvan Patriche, Alin Buleică, Marius Tomozei, Ricardo Grigore,, Alin Dudea, Marius Dragomir, David Ţone, Marco Ehmann
  • Mijlocaşi: Antoni Ivanov, Jonathan Rodriguez, Alin Demci, Geani Creţu, Claudiu Stan, Ahmed Bani , Andrei Stelea, Valentin Borcea, Andrei Florescu, Antonio Borduşanu, Cristian Ionescu
  • Atacanţi: Daniel Dinu, Cătălin Măgureanu, Mario Şutru

 

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele