adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

Dinamo îl va transfera pe portarul Thomas Chesneau, crescut la PSG: „Azi se fac actele”

Dinamo Publicat de Răzvan Cîrceag pe 18 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20558979/1/concordia-chiajna-petrolul-ploiesti-liga-2-casa-pariurilor-11-03-2021.jpg

Dinamo este foarte aproape de parafarea unei înţelegeri cu un portar format la PSG, Thomas Chesneau. Acesta va fi adus sub formă de împrumut, de la Concordia Chiajna, până la vară. 

Iuliu Mureşan a exprimat public problema dinamoviştilor pentru postul de portar şi a dat asigurări că acea zonă se va acoperi rapid în cursul acestei săptămâni. Avea în plan să aducă doi portari, unul era Cristiano Figueiredo, de la CFR Cluj, însă negocierile s-au împotmolit. 

Plamen Iliev a pus foarte multă presiune pentru a pleca de la club, iar Mihai Eşanu s-a accidentat. Din acest motiv au trebuit să caute repede înlocuitori, iar alesul a fost francezul Thomas Chesneau. 

Până la vară va evolua în „Ştefan cel Mare” şi există şi o opţiune de transfer definitiv. 22 de ani are Chesneau. 

Aş vrea să se salveze Dinamo şi el să facă meciuri foarte bune în prima ligă. Azi se fac actele”, a declarat Cristian Tănase, preşedintele Concordiei, pentru Fanatik. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele