Ultima oră
VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul VIDEO | Rapid - Universitatea Craiova 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ivan deschide scorul
E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”

E gata! Vedeta FCSB nu mai pleacă în această vară! MM Stoica aruncă bomba: ”E peste toţi care au fost!”
Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol” Florin Maxim vrea ca elevii săi să joace pentru fani. ”Tribuna e dornică şi vrea să vadă spectacol”
Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli Luis Rubiales neagă faptul că la Federaţia Spaniolă de Fotbal s-ar fi comis nereguli
VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani VIDEO | ”Spiritul şi atitudinea sunt importante”. Bogdan Andone reuşeşte un miracol la Botoşani
Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot” Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”

Dinamo l-a refuzat pe Ante Roguljic, înainte ca mijlocaşul să semneze cu U. Craiova! Salariul i-a făcut pe ”câini” să spună nu

CS Universitatea Craiova Publicat pe 19 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20435753/1/roguljic1.jpg

Venirea lui Ante Roguljic (25 de ani) la Universitatea Craiova a fost catalogată drept unul dintre cele mai interesante transferuri făcute în Casa Liga 1, în ultima perioadă de mercato. La primul meci, croatul a dat lovitura şi a marcat pentru olteni, în partida cu Academica Clinceni, scor 5-0.

Un detaliu interesant a ieşit acum în evidenţă, anume că Ante Roguljic a fost aproape de Dinamo. Mijlocaşul a fost refuzat de ”câini”, potrivit Fanatik, chiar dacă nu ar fi cerut foarte mulţi bani la salariu. A cerut aceeaşi remuneraţie pe care o are acum la Universitatea Craiova, 5.000 de euro pe lună.

Ante Roguljic e un mijlocaş ofensiv polivalent ce reprezenta unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din Balcani şi o uriaşă speranţă pentru naţionala Croaţiei, vicecampioana mondială.

Patronul Mihai Rotaru pare să aibă încredere mare că Roguljic îşi va atinge potenţialul la Craiova. De-a lungul carierei sale, Roguljic a evoluat pentru toate reprezentativele naţionalei Croaţiei: 6 selecţii şi un gol pentru Croaţia U15, 12/5 pentru U16, 20/11 pentru U17, 4/1 pentru U18, 6/4 pentru U19, 2/0 pentru U21.

La nivel de cluburi, Roguljić a avut cele mai bune statistici la AS Trencin din Slovacia: 18 goluri şi 6 pase de gol în 63 de apariţii oficiale. Mijlocaşul ofensiv polivalent a mai jucat pentru FC Liefering (Austria, 49 de meciuri/9 goluri/3 pase de gol), HNK Hajduk Split (Croaţia, 27/2/2), Pafos FC (Cipru, 22/2/2), FC Wacker Innsbruck (Austria 8/1/0), FC Admira Wacker Mödling (4/0/0) şi Red Bull Salzburg (2/1/0).

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri