adplus-dvertising
Ultima oră
Alexandru Maxim cucereşte Turcia! Mijlocaşul român, gol şi assist şi în ultima etapă Alexandru Maxim cucereşte Turcia! Mijlocaşul român, gol şi assist şi în ultima etapă
EXCLUSIV | Cât de pregătit e Ştefan Baiaram pentru transferul în afară? Reacţia sinceră a lui Ioan Ovidiu Sabău EXCLUSIV | Cât de pregătit e Ştefan Baiaram pentru transferul în afară? Reacţia sinceră a lui Ioan Ovidiu Sabău
VIDEO | U. Craiova - Farul Constanţa 4-1! Trupa lui Gică Hagi încheie sezonul surclasată de olteni VIDEO | U. Craiova - Farul Constanţa 4-1! Trupa lui Gică Hagi încheie sezonul surclasată de olteni
EXCLUSIV | Alexandru Păun, despre cel mai greu moment al sezonului: ”Nu am putut să dorm după acel meci” EXCLUSIV | Alexandru Păun, despre cel mai greu moment al sezonului: ”Nu am putut să dorm după acel meci”
Două pierderi importante pentru Dinamo înaintea meciului cu Universitatea Cluj Două pierderi importante pentru Dinamo înaintea meciului cu Universitatea Cluj
EXCLUSIV | CFR Cluj gata de transferuri de top? Ioan Ovidiu Sabău e convins: ”Jucătorii care vor veni, vor veni ca titulari” EXCLUSIV | CFR Cluj gata de transferuri de top? Ioan Ovidiu Sabău e convins: ”Jucătorii care vor veni, vor veni ca titulari”

Dinamo se află în discuţii avansate cu o serie de investitori, dar fanii ar putea distruge totul: „Asta nu ne ajută deloc!”

Dinamo Publicat de Răzvan Cîrceag pe 6 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20538822/1/zavaleanu.jpg

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului Dinamo, a oferit un interviu în cadrul căruia a prezentat noutăţi deosebit de interesante, dacă se concretizează, despre viitorul financiar al echipei. 

Zăvăleanu a precizat că există discuţii avansate cu câţiva investitori, dar aceştia sunt reticenţi din cauza fanilor, care au creat ceva scandal în juru echipei, recent. Episodul în care Deian Sorescu a fost debrăcat de fani a făcut înconjurul presei româneşti. 

„Avem discuţii nu doar cu cei din Dubai, avem 4 convorbiri în acest moment. Două în străinătate, două în România. Cu unii dintre ei suntem mai avansaţi, în sensul în care am trimis deja documentele pentru due diligence, cu alţii suntem într-o fază incipientă. A fost şi pauza cauzată de Sărbători, a rămas ca în partea a doua a lunii ianuarie să reluăm discuţiile. Am mari speranţe.  

Nu ne ajută tulburările din jurul echipei, scandalurile, rugămintea mea pentru suporteri este ca dincolo de problemele clubului, cine e sau nu antrenor, să strângem toţi rândurile şi să realizăm că trebuie să salvăm Dinamo. Eu cred că suporterii nu sunt interesaţi de nume, Rednic, Mureşan, Zăvăleanu, Stoican, ci de Dinamo. Această idee a brand-ului Dinamo trebuie apărată şi salvgardate interesele acestui brand”, a declarat Zăvăleanu - unul dintre cei mai puternici oameni din club în acest moment -, pentru GSP.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele