Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Dinamo se află în discuţii avansate cu o serie de investitori, dar fanii ar putea distruge totul: „Asta nu ne ajută deloc!”

Dinamo Publicat de Răzvan Cîrceag pe 6 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20538822/1/zavaleanu.jpg

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului Dinamo, a oferit un interviu în cadrul căruia a prezentat noutăţi deosebit de interesante, dacă se concretizează, despre viitorul financiar al echipei. 

Zăvăleanu a precizat că există discuţii avansate cu câţiva investitori, dar aceştia sunt reticenţi din cauza fanilor, care au creat ceva scandal în juru echipei, recent. Episodul în care Deian Sorescu a fost debrăcat de fani a făcut înconjurul presei româneşti. 

„Avem discuţii nu doar cu cei din Dubai, avem 4 convorbiri în acest moment. Două în străinătate, două în România. Cu unii dintre ei suntem mai avansaţi, în sensul în care am trimis deja documentele pentru due diligence, cu alţii suntem într-o fază incipientă. A fost şi pauza cauzată de Sărbători, a rămas ca în partea a doua a lunii ianuarie să reluăm discuţiile. Am mari speranţe.  

Nu ne ajută tulburările din jurul echipei, scandalurile, rugămintea mea pentru suporteri este ca dincolo de problemele clubului, cine e sau nu antrenor, să strângem toţi rândurile şi să realizăm că trebuie să salvăm Dinamo. Eu cred că suporterii nu sunt interesaţi de nume, Rednic, Mureşan, Zăvăleanu, Stoican, ci de Dinamo. Această idee a brand-ului Dinamo trebuie apărată şi salvgardate interesele acestui brand”, a declarat Zăvăleanu - unul dintre cei mai puternici oameni din club în acest moment -, pentru GSP.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele