Ultima oră
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea
Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open

Directorul lui Rangers a vorbit despre transferul lui Hagi. Cine a avut rolul decisiv

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 4 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19381453/1/hag.jpg

Steward Robertson, directorul executiv al lui Glasgow Rangers a declarat în cadrul unui interviu că suporterii au avut un rol esenţial în transferul lui Ianis Hagi.

Aceştia au cumpărat un număr mare de abonamente, care au contribuit la suma de 3,3 milioane de euro plătită de scoţieni celor de la Genk pentru transferul definitiv al internaţionalului român.

De asemenea, oficialul a anunţat că echipa pregăteşte şi alte transferuri importante, cu care vor să oprească supremaţia marii rivale Celtic, din sezonul viitor.

Lucrăm mult pentru a ne asigura că vom avea cel mai puternic lot posibil pentru sezonul viitor. Vrem să perfectăm şi alte transferuri foarte curând. Suntem conştienţi de suportul fantastic pe care l-am avut din partea suporterilor, prin achiziţionarea abonamentelor.

Este incredibil. Acest lucru ne-a permis să îndeplinim lucruri precum transferul lui Ianis Hagi, fără suporteri nu ar fi fost posibil”, a declarat Steward Robertson, conform HeraldScotland.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri