Ultima oră
VIDEO | Sub bagheta lui Adi Mutu, CFR arată excelent. ”La statistică stăm bine, dar să dăm continuitate”
VIDEO | Sub bagheta lui Adi Mutu, CFR arată excelent. ”La statistică stăm bine, dar să dăm continuitate”
VIDEO | ”Am avut 30 de minute bune”. Zeljko Kopic vede partea bună din eşecul cu CFR VIDEO | ”Am avut 30 de minute bune”. Zeljko Kopic vede partea bună din eşecul cu CFR
VIDEO | Deşi a pierdut cu 4-0, dinamovistul Patriche acuză arbitrajul. ”Fault la mine” VIDEO | Deşi a pierdut cu 4-0, dinamovistul Patriche acuză arbitrajul. ”Fault la mine”
VIDEO | Otele ajunge la 11 goluri stagionale în Superliga. ”Jucăm unul pentru celălalt”
VIDEO | Otele ajunge la 11 goluri stagionale în Superliga. ”Jucăm unul pentru celălalt”
Rafael Nadal şi Novak Djokovic au plecat în Statele Unite cu acelaşi avion Rafael Nadal şi Novak Djokovic au plecat în Statele Unite cu acelaşi avion
VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 4-0. Adi Mutu face recital împotriva echipei ce l-a lansat în fotbalul mare VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 4-0. Adi Mutu face recital împotriva echipei ce l-a lansat în fotbalul mare

Dominicanul Santos a fost suspendat pentru că şi-a falsificat vârsta şi a pierdut aurul de la Campionatele Mondiale de juniori din 2012

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 1 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21406026/1/santos.jpg

Sprinterul dominican Luguelin Santos a fost deposedat de medalia de aur de la Campionatele Mondiale de juniori din 2012 şi a primit o suspendare de trei ani pentru încălcarea regulilor de manipulare a vârstei, a anunţat vineri Unitatea de Integritate în Atletism (AIU), potrivit Reuters.

Santos, acum în vârstă de 31 de ani, a câştigat aurul în proba de 400 de metri la Campionatele Mondiale pentru juniori din 2012, de la Barcelona.

Într-un comunicat, AIU a precizat că Santos a recunoscut că a concurat la competiţia din 2012 cu un paşaport care indica o dată de naştere falsificată - 12 noiembrie 1993 - când, de fapt, el s-a născut la acea dată în 1992.

Santos, care este, de asemenea, dublu campion olimpic de tineret, a câştigat o medalie de argint în proba de 400 de metri la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

"Spre deosebire de sancţiunile pentru încălcări ale reglementărilor antidoping... nu există niciun temei pentru anularea rezultatului său olimpic, deoarece nu a fost un eveniment rezervat anumitor categorii de vârstă şi nu a fost comisă nicio încălcare acolo", a declarat Brett Clothier, şeful AIU.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele