Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Dorinel Munteanu o duce pe Oţelul Galaţi în play-off-ul de promovare. ”Pretenţiile sunt mari”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 3 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21041795/1/otelul-galati-fcsb-amical-9-07-2022.jpg

Oţelul Galaţi a învins pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa AFK Csikszereda, în etapa cu numărul 18 a Ligii 2 Casa Pariurilor, penultima a sezonului regular.

Golul a fost marcat de Fatai, în minutul 13.

La finalul partidei, Dorinel Munteanu şi-a felicitat jucătorii şi a explicat că are aşteptări mari de la formaţia moldavă, însă pentru a duce la bun sfârşit obiectivul e nevoie de aportul fanilor.

”Vreau să îmi felicit echipa pentru cum a abordat jocul. Lupta este strânsă. Înaintea acestui joc, nu am fost calificaţi sută la sută. Am avut un adversar puternic, dar băieţii s-au descurcat extraordianar. Am obţinut ce ne-am propus în vară, să accedem în play-off. Mai avem un meci la Timişoara foarte greu.

Pretenţiile sunt mari, ştiu acest lucru, dar publicul trebuie să înţeleagă că echipa trebuie plătită. Aştept ca oamenii să fie lângă noi. Sprijinul cel mai mare e primăria Galaţi. Sunt ceva restanţe, dar e important că am câştigat o victorie clară, meritată. Putea fi şi mai mare scorul.

La început, nimeni nu ne-a dat vreo şansă, cu multă disciplină am ajuns în această fază a competiţiei. Totul se datorează celor care sunt în jurul echipei şi, în primul rând, jucătorilor. Nu este un semnal de alarmă. Aşteptăm banii bugetari. Băieţii înţeleg. Facem tot posibilul să aducem cât mai multă lume pe stadion, dar şi noi trebuie să fim susţinuţi.

Să vedem cine se califică, dar, din şase echipe, cu cinci ne vom bate la promovare, probabil Iaşi, Slobozia, Buzău. Mă bucur pentru echipa mea. Nimeni nu s-a gândit la o ascensiune aşa de rapidă, probabil, doar un grup de oameni care conduce echipa şi jucătorii”
, a declarat Munteanu, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele